sugardaddy app
Home » Απαιτούμενες εφαρμογές για Sugardaddys και Sugarbabys
sugardaddy app

Εδώ είναι οι εφαρμογές sugar daddy που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη στη sugardating. Έχουμε ταξινομήσει τις λίστες σε εφαρμογές για πρώτα τα sugar baby και τελευταία για τον sugar daddy . Ελπίζω να σε βοηθήσουν!

5 βασικές εφαρμογές για sugar baby

Σήμερα υπάρχουν εκατοντάδες εφαρμογές που κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Για το λόγο αυτό, έχουμε κάνει μια επιλογή από 5 βασικές εφαρμογές για sugar baby . Εφαρμογές με τις οποίες δεν θα μπορείτε να ζήσετε μόλις τις κατεβάσετε στο κινητό σας. Θέλετε να μάθετε τι είναι αυτά; Συνέχισε να διαβάζεις!

Ποιες είναι οι 5 εφαρμογές που χρησιμοποιούν περισσότερο τα sugar baby;

Εδώ είναι μια επιλογή από τις 5 εφαρμογές που χρησιμοποιούν τα sugar baby περισσότερο καθημερινά. Θα βρείτε τα πάντα, από εφαρμογές ομορφιάς, αθλητισμού και μουσικής έως μια εφαρμογή ατζέντας και μια εφαρμογή συνομιλίας.

Beautylish: An Essential Beauty App

Είναι μια πολύ χρήσιμη εφαρμογή, στην οποία μπορείτε να βρείτε τάσεις, μαθήματα μακιγιάζ και χτενίσματα, καθώς και συμβουλές και έμπνευση. Επιπλέον, είναι μια πολύ ολοκληρωμένη εφαρμογή γιατί μπορείτε να αλληλεπιδράτε, δίνοντας γνώμες για προϊόντα και συμβουλές. Ως SB πρέπει να είσαι πάντα τέλειος και τι καλύτερο από ό, τι με συστάσεις από γυναίκες σαν εσένα. Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα με λειτουργικά συστήματα iOS και Android.

Cal: Μια εφαρμογή για να μην ξεχάσετε ένα ραντεβού ή μια δέσμευση

Ένα από τα χαρακτηριστικά που διακρίνει τους sugar daddy είναι η ακρίβεια. Το Von Cal είναι η πεμπτουσία της εφαρμογής για sugar baby. Μπορείτε να μαντέψετε από το όνομά του ότι βασίζεται κυρίως σε ημερολόγιο. Η φήμη του και οι εκατοντάδες λήψεις του επιβεβαιώνουν την ποιότητά του. Με αυτό μπορείτε να οργανώσετε τα ραντεβού σας και τις δεσμεύσεις σας. Επιπλέον, σας προσφέρει το πλεονέκτημα του συγχρονισμού του με το email σας. Δεν θα χάσετε το ραντεβού σας με τον κομμωτή ή την κοπέλα που σας φτιάχνει τα νύχια. Θα είναι σύμμαχός σας ανά πάσα στιγμή!

Αθλητική προπόνηση 7 λεπτών: Μια εφαρμογή για sugar baby που θέλουν να είναι σε φόρμα

Είναι σαφές ότι φροντίζετε τον εαυτό σας στο έπακρο. Έτσι θα συμφωνήσετε ότι μια εφαρμογή άσκησης είναι απαραίτητη. Όπου και αν βρίσκεστε, είτε στο σπίτι είτε σε ένα γρήγορο ταξίδι με τον πατέρα σας, θα έχετε τις ρουτίνες σας κοντά με αρκετές ασκήσεις 30 δευτερολέπτων. Θα χρειαστεί μόνο να κάνετε μια τρύπα στο πρόγραμμά σας για να προπονηθείτε 7 λεπτά την ημέρα. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο!

Το καλύτερο με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι η εκπαίδευση χωρίζεται σε κατηγορίες. Έτσι, μπορείτε να εκπαιδεύσετε το μέρος του σώματος που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Θα δείτε ότι μόλις ξεκινήσετε με τη ρουτίνα, θα είναι η συμμαχική και αδιάσπαστη εφαρμογή σας.

Spotify: Η βασική εφαρμογή μουσικής

Μπορείτε να φανταστείτε τα ραντεβού σας χωρίς μουσική; Αυτό σημαίνει ότι έχετε Spotify στο κινητό σας. Και είναι σπάνιο να μην υπολογίζεται. Δεδομένου ότι είναι τέλειο να βάζετε μουσική υπόκρουση. Το καλύτερο με αυτήν την εφαρμογή είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής ανάλογα με τον τόπο του ραντεβού σας ή το περιβάλλον που θέλετε να δημιουργήσετε.

Αβοκάντο: Μια εφαρμογή για συνομιλία με τον sugar daddy σας με όλη την απαραίτητη ιδιωτικότητα

Το αβοκάντο είναι, κατ ‘εξοχήν, μια άλλη τέλεια εφαρμογή για να μιλήσετε με το SD σας, καθώς έχει πολλές λειτουργίες. Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να έρθετε σε επαφή μαζί του είτε μέσω μηνύματος, μέσω βίντεο, φωτογραφιών ή ακόμη και σκετσάκια. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε την τοποθεσία σας και να κρατήσετε μυστικές τις συνομιλίες μαζί του χωρίς κανένας άλλος να τις διαβάσει.

Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι ότι μπορείτε να στείλετε αγκαλιές και φιλιά. Εάν φέρετε το κινητό στο στήθος σας, ο μπαμπάς σας θα λάβει μια αγκαλιά και αν θέλετε να του στείλετε ένα φιλί, δεν χρειάζεται παρά να αγγίξετε μια φωτογραφία.

5 βασικές εφαρμογές για έναν sugar daddy

Σήμερα υπάρχουν Εφαρμογές για τα πάντα, άλλες για να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη και άλλες για να μας σώσουν από δυσάρεστες στιγμές. Η διακριτικότητα κυριαρχεί σε κάθε είδους καταστάσεις, επομένως είναι σημαντικό να έχουμε μια σειρά εφαρμογών που λειτουργούν σωστά για να διατηρούνται τα πάντα σε τάξη. Θέλετε να μάθετε ποιες είναι οι βασικές εφαρμογές ενός sugar daddy; Συνέχισε να διαβάζεις!

5 βασικές εφαρμογές για έναν sugar daddy

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορούν να σας γλιτώσουν από ενοχλητικές και δυσάρεστες ερωτήσεις. Πάνω απ ‘όλα, υπάρχουν 5 που είναι απαραίτητα στο κινητό όλων των SD. Από τις Εφαρμογές για να οργανώσετε την ατζέντα και τα ραντεβού σας με το μωρό σας, μέχρι άλλες εφαρμογές απορρήτου . Ανακαλύψτε όλες τις εφαρμογές που συνήθως χρησιμοποιεί ένα SD.

Private Message Box: Για όσους θέλουν να κρατήσουν μυστικές τις συνομιλίες τους

Αν ψάχνετε για μια συνομιλία που διατηρεί το απόρρητό σας για να είναι ένας μπαμπάς χωρίς προβλήματα , το Private Message Box είναι η εφαρμογή σας. Αυτή η εφαρμογή για τον μπαμπά σας βοηθά να κρατήσετε τις συνομιλίες που αποφασίζετε εντελώς μυστικές και αποφύγετε έτσι να σκεφτείτε εάν διαγράψατε ένα μήνυμα ή όχι.

Είναι πολύ εύκολο στη χρήση, αφού δεν έχετε παρά να αποθηκεύσετε την επαφή ιδιωτικά. Έτσι, όλα τα μηνύματα που λαμβάνετε θα είναι κρυμμένα και μόνο εσείς θα έχετε πρόσβαση σε αυτά.

Telegram: Μια συμβατική συνομιλία με ορισμένα πλεονεκτήματα

Ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο, το Telegram, μία από τις κατ ‘εξοχήν εφαρμογές συνομιλίας. Παρόλο που είναι γνωστό και δεν έχει το σύστημα απορρήτου όπως έχει αναπτυχθεί, λειτουργεί πολύ καλά για συνομιλίες με ένα sugar baby.

Δεδομένου ότι είναι ένα δωρεάν σύστημα που σας επιτρέπει να κάνετε μυστικές συνομιλίες χωρίς να προκαλείτε υποψίες. Επιπλέον, σας επιτρέπει να διαγράψετε μηνύματα χωρίς να αφήσετε ίχνος.

Το Μαύρο Βιβλίο μου: Μια τέλεια εφαρμογή για μπαμπάδες για να εξαλείψετε τα ίχνη κλήσεων στην ατζέντα σας

Μια άλλη από τις εφαρμογές που έχει συνήθως ένας sugar daddy είναι το My Black Book. Μερικά από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουν οι μπαμπάδες με οικογενειακές χρεώσεις είναι να αφήσουμε τη συνομιλία ανοιχτή. Αυτή η εφαρμογή βοηθά στη διαγραφή οποιασδήποτε εγγραφής κλήσεων από το κινητό σας. Επιπλέον, τυχόν ύποπτα ονόματα στον τηλεφωνικό σας κατάλογο θα είναι επίσης κρυμμένα. Είναι ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτών των εφαρμογών, το οποίο διαγράφει αυτόματα τις κλήσεις που πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένους αριθμούς.

Slydial: Μια εφαρμογή για τον αποκλεισμό κλήσεων

Μερικές φορές λαμβάνουμε κλήσεις σε ανεπιθύμητες ή ακατάλληλες στιγμές. Για το λόγο αυτό, η εφαρμογή Slydial χρησιμοποιείται για τον αποκλεισμό εισερχόμενων κλήσεων που γίνονται σε δύσκολες στιγμές. Οι κλήσεις του Sugar Baby θα μεταβούν απευθείας σε ένα φωνητικό ταχυδρομείο στο οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Secret Camera Recorder: Μια εφαρμογή για να καταγράφετε ποιος κάνει snoops στο κινητό σας

Είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για να γνωρίζουμε αν κάποιος έχει κοιτάξει το κινητό σας. Το Secret Camera Recorder θα σας βοηθήσει να μάθετε αν υπάρχει κάποιος που παίρνει το κινητό σας χωρίς άδεια και ψάχνει πληροφορίες.

Ξέρετε πώς λειτουργεί; Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να ξεκλειδώσει το κινητό του, θα καταγράψει το άτομο που προσπαθεί ή θα τον φωτογραφίσει με την μπροστινή κάμερα. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσετε τη ζωή σας σε απόλυτη ιδιωτικότητα. Σίγουρα αν θέλετε να είστε ένας χαρούμενος sugardaddy, αυτές οι εφαρμογές θα σας φανούν πολύ χρήσιμες.

Summary
Απαιτούμενες εφαρμογές για Sugardaddys και Sugarbabys
Article Name
Απαιτούμενες εφαρμογές για Sugardaddys και Sugarbabys
Description
Μάθετε ποιες είναι οι καλύτερες εφαρμογές για το sugardaddys και το sugar babys
Author
Publisher Name
sugardaddyellada.com
Publisher Logo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up