πολυτελές και ρομαντικό δείπνο
Home » Δείπνο σε ένα κομψό εστιατόριο: συμβουλές για sugar baby
πολυτελές και ρομαντικό δείπνο

Πολλοί sugar daddys μπορεί να θέλουν να σας πάνε σε ένα καλό εστιατόριο για δείπνο. Σε αυτά τα ραντεβού είναι εκεί που παρατηρείται στις μικρές αποστάσεις κάτι που υπάρχει πέρα ​​από ένα όμορφο σώμα.

Η ευφυΐα, το να ξέρεις πώς να είσαι και το να μπορείς να κάνεις μια ενδιαφέρουσα συνομιλία με ένα sugar baby είναι μερικές πτυχές που κάνουν τη διαφορά. Οι SD γνωρίζουν ότι τα οικονομικά οφέλη δεν είναι το παν σε αυτές τις σχέσεις. Εάν θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι, το κύριο καθήκον μας θα πρέπει να είναι να κάνουμε τον γλυκό μας χαρούμενο .

Πρέπει να είστε άνετοι, χαρούμενοι, χαλαροί, περήφανοι, περιποιημένοι, φροντισμένοι και ζηλευμένοι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τις παρακάτω συμβουλές για να πετύχουμε την αποστολή μας. Ετοιμος? Να λάβει υπόψη!
Ας ξεκινήσουμε με μερικές συμβουλές για sugar baby για ένα δείπνο με τον γλυκό σας. Γνωρίζουμε ήδη ότι πρέπει να τρώτε με το στόμα κλειστό, σωστά; Τώρα θα μάθετε μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζει ένα κορίτσι εάν θέλει να ξεκινήσει να εργάζεται στην κοινωνία:

Στο τραπέζι με τον μπαμπά σου:

Σκεπαστός:

Το ποτήρι νερό θα πηγαίνει πάντα προς τα αριστερά, τα φαρδιά και στρογγυλά ποτήρια (τα μεγαλύτερα είναι για κόκκινο κρασί, σχήμα U για λευκά κρασιά και τα μακρόστενα για αφρώδη κρασιά. Τα στρογγυλά ποτήρια κοντά είναι για κονιάκ και μπράντι Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι όταν πίνουμε από ένα ποτήρι πρέπει να πίνουμε πάντα από την ίδια
πλευρά.Τα μαχαιροπίρουνα είναι απλά ψάρια, το μικρό πιρούνι και το μαχαίρι ψαριών.

Είναι ενδιαφέρον να το γνωρίζετε αυτό, είναι ότι ένας πραγματικός sugar daddy θα γνωρίζει συνήθως αν βρίσκεται μπροστά σε ένα μορφωμένο κορίτσι αν γνωρίζετε τις διαφορές μεταξύ κάθε ποτού. Παρεμπιπτόντως, μην κουνάτε ποτέ το ποτήρι σας σε ένα τοστ, τα καλά ποτήρια είναι ευαίσθητα και στα φανταχτερά εστιατόρια ο περιττός θόρυβος δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Ποτέ μην σηκώνετε το μενού από τον πίνακα:

Η άρση του μενού από το τραπέζι είναι μια άλλη λεπτομέρεια που είναι λίγο “άσχημη”. Το σωστό είναι να διαβάσετε το μενού χωρίς να το σηκώσετε από το τραπέζι και να το ανοίξετε απαλά, μην βάζετε το δάχτυλό σας προς τα πάνω σε ένα πιάτο, ακόμα κι αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία θα πρέπει να το ρωτήσετε χωρίς να δείξετε το μενού. Το να αγγίζετε πολύ το μενού είναι κακόγουστο.

Απολαμβάνω? Οχι ευχαριστώ

Η καλή όρεξη είναι μια πολύ αποδεκτή έκφραση, είναι σαν να εύχεσαι σε κάποιον που έχει καλή πέψη. Αν και με κάποιον τρόπο σε άλλους τομείς μπορεί να είναι ευπρόσδεκτο, αντ ‘αυτού είναι καλύτερα να πείτε “απολαύστε το” ή “απολαύστε το”.

παραγγελία στο τραπέζι Ρομαντικό δείπνο με τον μπαμπά σου

Η εθιμοτυπία είναι «γνωρίζοντας», μπορείτε να αγοράσετε οποιοδήποτε βιβλίο εθιμοτυπίας και θα εκπλαγείτε από όλα όσα κρύβονται πίσω από κάθε εκδήλωση, αλλά το να ξέρεις δεν ξέρεις και ένα από τα πιο δύσκολα καθήκοντα ενός sugar baby είναι να έχει μια ενδιαφέρουσα συνομιλία μαζί της sugar daddy.

Η φροντίδα των λεπτομερειών μιας συνομιλίας είναι μια τέχνη, αλλά ήρεμη, πρέπει να είσαι ο εαυτός σου αν προσπαθείς να γίνεις αυτό που δεν πρόκειται να δείξεις και, τελικά, αν είσαι εκεί είναι επειδή σου αρέσει. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν στη συνομιλία στο εστιατόριο.

Δείξε ενδιαφέρον

Εάν δεν σας ενδιαφέρει ο μπαμπάς σας, δεν πρέπει να είστε εκεί, με άλλα λόγια, αν δεν φαίνεται ενδιαφέρων άνθρωπος, είναι δύσκολο για εσάς να καταλήξετε σε μια συμφωνία που διαρκεί στο χρόνο. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε αν το POT σας ενδιαφέρει είναι να μιλήσετε εκ των προτέρων μέσω του κοινωνικού δικτύου ή μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ως Sugar Daddy ή Sugar Baby, μπορεί να χρειαστεί να περιηγηθείτε σε πολλά προφίλ και, αν και σε κανέναν δεν αρέσει να το κάνει αυτό, μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρίσκεστε πιο κοντά στο να βρείτε τον τέλειο σύντροφό σας που θα σας προσφέρει την περιποίηση που χρειάζεστε. Μερικά κορίτσια πιστεύουν ότι η εύρεση συμφωνίας είναι γρήγορη, κάποια είναι τυχερά, αλλά δεν είναι γρήγορη.

Το προφίλ και οι συνομιλίες μέσω μηνυμάτων θα σας βοηθήσουν να γίνετε “ανοιχτές” της συνομιλίας ειδικά στην αρχή, μόλις συνδέσετε τη συνομιλία θα κυλήσει. Όπως έχουμε ξαναπεί, χωρίς αμφισβήτηση, οι τρίτες τάξεις δεν είναι καλές.

Δημιουργήστε μια ισορροπία στη συνομιλία σας έτσι ώστε να καλύψετε σημαντικά θέματα που σχετίζονται με τα θέματα σας χωρίς να αμφισβητείτε τον εαυτό σας πολύ.

Καλα να περνατε

Η ψυχραιμία στο δείπνο είναι ζωτικής σημασίας, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας εμποδίσει να διασκεδάσετε. Στην πραγματικότητα, η διασκέδαση πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Συζητήστε σε ένα ελαφρύ και παιχνιδιάρικο περιβάλλον. Μην συζητάτε θέματα που εμπίπτουν στην σοβαρή κατηγορία στο πρώτο ραντεβού με τον sugar daddy σας.

Όσο και να αρέσει σε ένα SD να έχει διανοητικές συνομιλίες με γυναίκες, θα πρέπει να αποθηκεύετε θέματα όπως η πολιτική για άλλη φορά. Διατηρώντας τη φύση της συνομιλίας ελαφριά και διασκεδαστική, θα κάνετε τους δυο σας να διασκεδάσουν και να συνδεθούν καλύτερα. Εάν έχετε αμφιβολίες, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανάρτηση: Πράγματα που δεν πρέπει να πείτε στο πρώτο σας ραντεβού.

Νεύρα προσώπου

Τα Sugar Babies και τα Sugar Daddies συχνά βιώνουν νεύρα στα πρώτα δείπνα. Όταν τρώτε με ένα άτομο υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που μας κάνουν να δούμε πώς είμαστε. Νιώθουν την πίεση να εντυπωσιάσουν ένα κορίτσι πολύ μικρότερο από αυτούς. Θέλουν να είναι ενδιαφέροντα και μορφωμένα κορίτσια.

Ντύσιμο για δείπνο

Κάθε ιστότοπος έχει το δικό του πρωτόκολλο και κανόνες, οπότε είναι σημαντικό να ντύνεστε πάντα κατάλληλα, μην ξεχνάτε το LBD *. Επιπλέον, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στον τρόπο που ντύνετε το γλάστρα σας. Ένας άντρας που ταξιδεύει με μοτοσικλέτα δεν είναι ίδιος με αυτόν που ταξιδεύει με Mercedes ή Jaguar. Κάθε άτομο ντύνεται σε διαφορετικά στυλ, αν τα ρούχα του μπαμπά σας είναι της αρεσκείας σας, προσπαθήστε να είστε συνεπείς με αυτό.

Το μακιγιάζ, από την άλλη πλευρά, πρέπει να είναι πάντα διακριτικό, τολμηρό και κομψό. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε πολύ μακιγιάζ και τα χείλη είναι κόκκινα ή έντονα χρωματισμένα, μόνο σε ειδικές περιπτώσεις. Ποτέ μην φοράτε τζιν, μην σκέφτεστε καν να φορέσετε αθλητική φόρμα ή να φορέσετε παντελόνια σχισμένα στο δείπνο, όσο μοντέρνα κι αν είναι.

 

Το κινητό στο τραπέζι δεν το κάνει

Προσπαθήστε να μην βάλετε το κινητό σας στο τραπέζι. Ακόμα κι αν σας κοστίζει η εργασία, λάβετε υπόψη ότι ένα POT σας κάνει χώρο στη ζωή σας. Επομένως, είναι καλύτερο αν δείξετε απόλυτο ενδιαφέρον για εκείνη την εποχή και τις συνομιλίες τους. Ποτέ μην ελέγχετε τα κοινωνικά σας δίκτυα και μην αρχίζετε να στέλνετε μηνύματα κειμένου ή WhatsApp. Αν το κάνετε, αυτό θα μιλήσει πολύ άσχημα για εσάς.

Να είσαι πάντα ευγνώμων

Επί του παρόντος, οι καταστάσεις που ζούμε μας έχουν κάνει πολύ αναίσθητους και κατά συνέπεια πολύ αχάριστους. Είναι πραγματικά σημαντικό να εκτιμάτε όλα όσα σας φέρνει ο μπαμπάς σας. Πάντα δείξτε του πόσο κολακευτικά αισθάνεστε με αυτό που κάνει για εσάς, εκτιμήστε και θαυμάστε κάθε λεπτομέρεια, κάθε δώρο και κάθε προσοχή που σας προσφέρει.

Δείξτε του πόσο χαρούμενοι είστε που λαμβάνετε δώρα, όσο μικρά και αν είναι, και χρησιμοποιήστε ό, τι σας δίνει όποτε τον βλέπετε. Αυτό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά και χαρούμενοι που είστε με το κορίτσι που έχετε επιλέξει για να περάσετε τις καλύτερες στιγμές σας.

Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε και να κατανοείτε τη συναισθηματική κατάσταση του γλυκού σας όταν είναι μαζί σας . Είναι ο τρόπος που θα μπορέσετε να καταλάβετε τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Θυμηθείτε ότι κάθε σχέση είναι διαφορετική μεταξύ τους και οι άνθρωποι αισθάνονται καλά στη συναισθηματική τους κατάσταση όταν οι σύντροφοι είναι κατανοητοί.

Διακριτικότητα και σεβασμός, πάνω απ ‘όλα

Μία από τις ιδιότητες ενός sugar baby είναι η στάση της. Η διακριτικότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά στο πρωτόκολλο συμπεριφοράς. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να μην ρωτάτε πολλά, οι ώριμοι άντρες τείνουν να είναι πολύ ενδιαφέροντες από όλες τις απόψεις, αλλά τείνουν να αισθάνονται άβολα με τόσες πολλές ερωτήσεις.

Περιοριστείτε στο να μάθετε να ακούτε αυτά που θέλει να σας πει και μην κάνετε προσωπικές ερωτήσεις που μπορεί να τον κάνουν να νιώθει άβολα. Ακριβώς όπως πρέπει να αποφεύγετε να αγγίζετε ευαίσθητα θέματα σε συνομιλίες, όπως να μιλάτε για συναισθήματα, οικογένεια, καταστάσεις που σχετίζονται με την υγεία και άλλα. Σκεφτείτε τι πρόκειται να πείτε πριν το κάνετε, για να μην πέσετε σε απαγορευμένα θέματα.

Summary
Δείπνο σε ένα κομψό εστιατόριο: συμβουλές για sugar baby
Article Name
Δείπνο σε ένα κομψό εστιατόριο: συμβουλές για sugar baby
Description
Μάθετε τη φανταχτερή συμπεριφορά του δείπνου με τον sugar daddy σας
Author
Publisher Name
sugardaddyellada.com
Publisher Logo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up