sugar babys Χαρούμενα κορίτσια χαμογελούν και περπατούν στο δρόμο χαρούμενα
Home » Μαθήματα και μυστικά από 5 έμπειρους sugarbabys
sugar babys Χαρούμενα κορίτσια χαμογελούν και περπατούν στο δρόμο χαρούμενα

Η γνωριμία με τη sugar dasting είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βελτιώσετε το επίπεδο δικτύωσης και την ηρεμία σας.

Το ταξίδι για να φτάσετε στον πραγματικό κόσμο της χρονολόγησης sugar dating δεν είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλοί μύθοι και στερεότυπα που το κάνουν ακόμη πιο δύσκολο. Υπάρχουν όμως πολλά σημαντικά μαθήματα που μαθαίνουμε στην πορεία . Υπέροχα πράγματα συμβαίνουν όταν δεν το περιμένετε, οπότε αν ο στόχος σας είναι να αποκτήσετε έναν sugar daddy, κρατήστε το κεφάλι ψηλά και μην το εγκαταλείψετε ποτέ.

Έχουμε έρθει σε επαφή με μερικούς έμπειρους SB που έχουν έρθει μέσω της ιστοσελίδας μας όταν ακόμη ξεκινούσε και παρείχαν υπηρεσίες web μόνο στη Μαδρίτη και τη Βαρκελώνη.

Ξεκίνησαν να βγαίνουν SDating εδώ και πολύ καιρό και σας έχουν δώσει μερικές συμβουλές για νέα κορίτσια. Είναι πολύτιμα μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κατανοήσετε πώς να βρείτε έναν ιδανικό μπαμπά ζαχαροπλαστικής με τον οποίο θα περάσετε πολύ χρόνο σε μια δέσμευση για ανταλλαγή, βοήθεια και συνενοχή. Κατά διακριτικότητα έχουμε αλλάξει τα ψευδώνυμα.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΙΑ

Ως sugar baby , πάντα βλέπω το παιχνίδι Sugardating ως μια μακροπρόθεσμη επένδυση. Η προσωρινή ικανοποίηση και εδώ που σε πιάνω για αυτό που σε σκοτώνω μπορεί να το κάνει να αποκλίνει από τον πραγματικό του στόχο, επίσης αν μπεις σε αυτόν τον κύκλο θα σου είναι δύσκολο να φύγεις και οι πραγματικοί δεν θα θέλουν να είναι οι μέντορές σου, απελπισία δεν είναι ελκυστικό.

Από την άλλη πλευρά, μην περιμένετε να συναντήσετε έναν διαλύτη για δείπνο και την επόμενη μέρα θα σας ταξιδέψει στην Καραϊβική, αυτό δεν συμβαίνει κανονικά (αν και μερικές φορές υπάρχουν εξαιρέσεις με τύχη). Συνήθως πρέπει να το δουλέψεις γιατί σπουδαία πράγματα δεν συμβαίνουν από τη μια μέρα στην άλλη.

Επί του παρόντος έχω καταφέρει να επιτύχω μια συμφωνία που διαρκεί με την πάροδο του χρόνου. Αλλά όταν ξεκίνησα, πέρασα από πολλά προφίλ και πήγα πολλά ραντεβού συναντώντας άντρες χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Σιγά σιγά γνώρισα πολύ ενδιαφέροντα άτομα με τα οποία διατηρώ ακόμα φιλία σήμερα και διατηρώ επαφή. Στο τέλος έχω βρει ενδιαφέροντες ανθρώπους ανάμεσα σε πολλά ραντεβού που δεν μου άρεσαν.

Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να φτάσω εκεί που είμαι, αλλά ήμουν επίμονη και τώρα τρώω δείπνο στα καλύτερα εστιατόρια στις όμορφες πόλεις, ενώ τελειώνω το πτυχίο μου στη Νομική. Εάν αφιερώσετε αρκετό χρόνο και προσπάθεια θα ανταμειφθείτε. Αυτοί οι άντρες έχουν απλές ανάγκες. Χρειάζονται τη στήριξη και τη συντροφιά σας. Δείξτε τους ότι είστε εκεί για μεγάλες αποστάσεις και ότι δεν είστε one night stand. Η υπομονή είναι αρετή!

Μαριόλα01

ΓΙΝΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ

Αν θέλετε να βελτιωθείτε στη ζωή σας και θέλετε να βρείτε το ιδανικό σας πρέπει να είστε επιλεκτικοί. Μην βιάζεστε να συμβιβαστείτε με ένα POT που βασίζεται αποκλειστικά στο εισόδημα ή στον τρόπο ζωής τους.

Πρέπει να γνωρίζετε τέλεια τι ψάχνετε για να ρωτήσετε το δοχείο σας, αφήστε τον να δει αυτό που ψάχνετε, δεν ψάχνουμε όλοι το ίδιο πράγμα, άλλοι προτιμούν να ταξιδεύουν και να πηγαίνουν σε ακριβά μέρη, άλλοι χρειαζόμαστε βοήθεια για σπουδές Το

Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες και δεν θέλουμε όλοι να σας προσφέρουμε τα ίδια. Λάβετε υπόψη ότι μια σχέση “sugar” πρέπει να είναι μια μακροχρόνια σχέση, πρέπει να αναζητήσετε έναν άντρα που επίσης σας πληροί και καταλαβαίνει τι χρειάζεστε.

Εάν βρίσκεστε σε ένα υπέροχο ταξίδι και ανησυχείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάζετε πέρα ​​ή δεν μπορείτε να πληρώσετε για την ακαδημία, σημαίνει ότι είστε σε λάθος σχέση “sugar” . Εάν ένας άντρας δεν πρόκειται να ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας, πρέπει να ξεκαθαρίσετε ότι δεν είναι αυτό που ψάχνετε, ένας DS πρέπει να καταλάβει τις ανάγκες σας και εσείς πρέπει να καταλάβετε τις δικές του.

CarlaXD

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Όταν μπήκα στο Sugar Daddy Ελλάδα το έκανα για να έχω μια πιο εύκολη ζωή και να βιώνω πολυτέλειες. Wasμουν πολύ σαφής ότι δεν επρόκειτο να συμβιβαστώ με λιγότερα και ότι δεν χρειαζόμουν λιγότερα. Μου αρέσει η πολυτέλεια, μου αρέσουν οι ακριβές τσάντες και τα φορέματα σχεδιαστών, αν βγω για φαγητό με το SD μου θέλω το καλύτερο εστιατόριο της πόλης, αν δεν είναι πολυτέλεια δεν αξίζει τον κόπο. Τα υπόλοιπα τα έχω καλύψει.

Αν ένας άντρας δεν πληροί ένα ελάχιστο εισόδημα δεν με ενδιαφέρει. Αν δεν μπορεί να με πάει πουθενά στον κόσμο, δεν με ενδιαφέρει και αν δεν έχει σπορ υψηλού επιπέδου, δεν με ενδιαφέρει. Κερδίζω αρκετά ως μοντέλο και δεν χρειάζομαι κανέναν να με στηρίξει, αλλά αναζητώ υψηλότερο βιοτικό επίπεδο.

Βάλτε κάποιες προσδοκίες και μην συμβιβαστείτε ποτέ με λιγότερα γιατί αν συμβιβάζεστε με λιγότερα, αξίζετε λιγότερα. Μπορείτε να αποκτήσετε έναν εκατομμυριούχο σαν εμένα ξεκινώντας από το μηδέν. Πρέπει να συνεχίσετε αυξάνοντας τις προσδοκίες και όχι να τις μειώσετε. Όταν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, βρείτε άλλη. Αυτό δεν συμβαίνει από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά αν είναι αυτό που θέλετε, πρέπει να το κάνετε.

TripModel

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟ

Είναι πολύ φυσικό ότι σιγά σιγά μπορεί να ερωτευτείς το POT σου. Όταν ένας κύριος σας συμπεριφέρεται ευγενικά, σας περιποιείται και σας δίνει στοργή, μπορείτε να ερωτευτείτε. Πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε τα συναισθήματά σας και να τα κρατάτε μακριά, εκτός αν σας ζητήσει κάτι περισσότερο. Πρέπει να είναι αυτός που θα κάνει αυτό το βήμα .

Μαθαίνεις να διαχειρίζεσαι τα συναισθήματά σου όταν μια sugar sister μπαίνει στο παιχνίδι. Το ότι σε περιποιείται και σε αντιμετωπίζει μπορεί να μην σημαίνει κάτι πέρα ​​από τη φιλία, οπότε κρατήστε τις προσδοκίες σας υπό έλεγχο, λάβετε υπόψη ότι αν δεν κάνει το βήμα είστε σε συμφωνία.

Πρέπει να γνωρίζεις καλά τα συναισθήματά σου. Ερωτεύεσαι ή είσαι απλά ερωτευμένος με κάποιον πλούσιο; Παρακολουθήστε επίσης τα συναισθήματά του. Μερικές φορές μπορείτε να αντιμετωπίσετε την ίδια κατάσταση που έπεσα και εγώ.

Τα είχε όλα, ένα καλό αυτοκίνητο, ένα σπίτι με πισίνα, ένα υδρομασάζ και ένα γυμναστήριο, ξοδεύοντας χρήματα κ.λπ. Wasταν όνειρο για κάθε ζαχαρούχο μωρό, αλλά δεν ήταν για μένα. Μου ζήτησε να κάνω το βήμα για μια σχέση με την NSA, ήθελε αυτό που δεν ήμουν διατεθειμένος να του δώσω, μια πραγματική σχέση και έτσι απομακρύνθηκα από αυτόν πριν τα συναισθήματα χειροτερέψουν . Έχετε τα συναισθήματά σας πολύ δεμένα και αν η σχέση πρόκειται να το σκεφτεί πολύ, η ευτυχία σας στο μέλλον εξαρτάται από αυτό.

Shhbaby

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Με βάση την εμπειρία μου, έμαθα ότι όσοι έχουν λιγότερα τείνουν να δίνουν περισσότερα. Συνάντησα άνδρες αξίας εκατομμυρίων ευρώ που δεν ήταν πρόθυμοι να δώσουν ένα αξιοπρεπές επίδομα. Ένα άλλο πράγμα που έμαθα είναι ότι πρέπει να ξέρετε πώς να καταλήξετε σε συμφωνία με το δοχείο σας , εάν πάτε σε διαπραγμάτευση χωρίς να ξέρετε τίποτα για αυτό είστε σε μειονεκτική θέση, ξέρουν πώς να διαπραγματεύονται. Η πλουσιότερη τάξη τείνει να είναι πιο σφιχτή σε σύγκριση με εκείνους που είναι λιγότερο πλούσιοι.

Συνάντησα έναν Sugar Daddy που κάνει ένα αξιοπρεπές εισόδημα ως ανώτερος τραπεζίτης στο Λονδίνο, αν και είναι από τη Βαρκελώνη και εργάζεται συχνά στη Βαρκελώνη, διαπραγματευόμενος το επιθυμητό επίδομα μαζί του ήταν πολύ πιο εύκολο από ό, τι με άλλους υπερπλουσίους επιχειρηματίες. Όταν έβγαινα με τον τραπεζίτη μου, μου αγόραζε πάντα δώρα χωρίς λόγο. Αν και δεν ήταν τσάντες Gucci ή Chanel, αλλά προσπαθεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μου. Μην αφήνετε κανένα SugarDady υψηλού διαμετρήματος να σας αντιμετωπίζει σαν παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή έχει νομισματική δύναμη.

Imnotonlyone

Εάν καταβάλλετε τη σωστή προσπάθεια και εξάσκηση, μπορείτε επίσης να γίνετε ειδικός στο SB και να γίνετε σε μια σταθερή σχέση. Είναι απαραίτητο να περάσετε από δοκιμές και λάθη πριν βρείτε επιτυχία σε αυτό το παιχνίδι. Με κάθε ρύθμιση, έρχεται ένα μάθημα για μάθηση. Εδώ είναι περισσότερα μαθήματα από έμπειρο sugar babys για να σας βοηθήσουν να είστε επιτυχημένοι στη χρονολόγηση sugar dating.

3 μυστικά του ζαχαροπλαστικού τρόπου ζωής

Όταν μπαίνετε στον κόσμο των ραντεβού με SDating και μαθαίνετε ότι είναι sugar baby, συνειδητοποιείτε ότι η ομορφιά δεν είναι το παν. Το να μάθετε να ξεχωρίζετε τον εαυτό σας από άλλα sugar dating είναι πολύ περισσότερο από το να έχετε απλά ένα όμορφο πρόσωπο. Γίνεται ακόμη και άσχετο. Γιατί; Οι ώριμοι άντρες δεν δίνουν τόσο μεγάλη σημασία στην ομορφιά όσο οι νεότεροι άνδρες.

Στην πραγματικότητα, το κλειδί για να είσαι αρκετά σημαντικός ώστε ένα POT να μείνει μαζί σου για να σου δώσει σημαντική βοήθεια είναι το πώς τα κάνεις να αισθάνονται όσο είναι μαζί σου.

Perhapsσως η σωστή λέξη για αυτό είναι “Μούσα”. Το να γίνεις Μούσα είναι κάτι που ξεπερνά την ομορφιά. Σε μια μούσα υπάρχει μια συγκεκριμένη έμπνευση, μια ενέργεια που αισθάνεται ο άνθρωπος όταν είναι μαζί της.

Μπορεί να είναι η δημιουργικότητά σας ή ίσως ο τρόπος που βλέπετε την επιχείρηση. Μια μούσα μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς το καλύτερο εάν γνωρίζει τι είναι ο μπαμπάς με sugar dating και τι ψάχνει. Αυτά είναι μερικά μυστικά για να γίνετε η μούσα της χρονολόγησης sugar dating:

Εδώ είναι το πρώτο μυστικό:

Η ατέλεια είναι ομορφιά, η τρέλα είναι ιδιοφυΐα και είναι καλύτερα να είσαι απολύτως γελοίος παρά βαρετός.

Μέριλιν Μονροε

Η ομορφιά είναι “σχεδόν” άσχετη, αλλά πρέπει να ξέρετε πώς να βελτιώσετε το προφίλ σας με τη sugar dating έτσι ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα. Ένα τέλειο σώμα και ένα όμορφο χαμόγελο δεν είναι τόσο σημαντικά όσο νομίζετε. Αν δεν υπάρχει τίποτα άλλο από όμορφους γοφούς, ένα sugar baby δεν θα διαρκέσει στο πρόγραμμα του POT.

Τι είναι λοιπόν σημαντικό;

  • Μια ιδιαίτερη ενέργεια , βρείτε τον τρόπο σας να βρίσκεστε στον κόσμο ξέγνοιαστοι.
  • Δίνοντας ευτυχία, υπάρχουν άνθρωποι που λάμπουν και άλλοι που είναι εκτός, τι είδους είσαι;
  • Γνωρίζοντας πώς να κάνετε τον άνθρωπο μπροστά σας να νιώσει νέος .
  • Υπάρχουν γυναίκες που σε κάνουν να ξεχνάς τις ανησυχίες σου και άλλες σε προκαλούν ένταση.
  • Με μερικές γυναίκες ένας άντρας συνδέεται αμέσως και με άλλους με τους οποίους τρέχετε μακριά.

Ανεξάρτητα από την οικειότητα, η παρουσία σας περιέχει μια ιδιαίτερη ενέργεια που. Εάν το γνωρίζετε και ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο ορισμένα μωρά Sdating έχουν πραγματικές πλατωνικές σχέσεις με τα δοχεία τους. Θυμηθείτε επίσης ότι η προστασία της ιδιωτικής ζωής στη χρονολόγηση Sdating είναι σημαντική.

Είναι ότι ο τρόπος ύπαρξης, πέρα ​​από το φυσικό, μπορεί να είναι η διαφορά που σε κάνει μια αληθινή Μούσα που επιθυμεί κάθε μπαμπάς.

Το δεύτερο μυστικό

Είμαι καλός, αλλά όχι άγγελος. Διαπράττω αμαρτίες, αλλά δεν είμαι ο διάβολος. Είμαι απλά ένα κοριτσάκι σε έναν μεγάλο κόσμο που προσπαθεί να βρει κάποιον να αγαπήσει.

Μέριλιν Μονροε

Προσοχή, τα προβλήματά σας μπορεί να ξεκινήσουν όταν αρχίσετε να λαμβάνετε βοήθεια. Το πρόβλημα έρχεται όταν το πορτοφόλι σας αρχίσει να ξεχειλίζει, αυτό μεγεθύνει τα πάντα για εσάς. Η καύση χρημάτων για αυτό μεγαλώνει ιδιαίτερα τις αδυναμίες σας .

Εάν οι στόχοι σας στη ζωή δεν είναι ξεκάθαροι, σίγουρα θα έχετε πολλά χρήματα για σπατάλη, αλλά συνήθως τελειώνει. Αν σκεφτείτε να βρείτε τον μπαμπά ζαχαροπλάστη σας τον «τελικό στόχο χρημάτων», τότε μπορεί να έχετε πρόβλημα. Σε αυτήν την ανάρτηση σας εξηγήσαμε εδώ και πολύ καιρό πώς να βελτιώσετε τα οικονομικά σας για τα μωρά με Sugar Dating.

Πώς το κάνουν τα πραγματικά μωρά με Sugar Dating;

Ζω για να είμαι επιτυχημένος, όχι για να ευχαριστήσω εσάς ή οποιονδήποτε άλλο.

Μέριλιν Μονροε

Προσπαθούν να είναι πάντα ο καλύτερος εαυτός τους, να χτίζουν σχέσεις, να μην ξεχνούν ποτέ τους στόχους, τις ιδέες και τα οράματά τους στα οποία θέλουν να επενδύσουν.

Γιατί; Επειδή μοιάζουμε περισσότερο με ανθρώπους που μοιάζουν με εμάς, είναι μια φυλετική αίσθηση, βοηθάμε αυτούς που είναι σαν εμάς. Εάν το μόνο που περιμένετε είναι να λάβετε το επίδομά σας για να ψωνίσετε, το SD σας δεν θα σας αναθέσει πολλά χρήματα.

Εάν ξοδέψετε κάθε δεκάρα που κερδίζετε, δεν θα έχετε τίποτα να επενδύσετε στη μελλοντική σας επιτυχία. Αλλά πώς ξέρετε τι να κάνετε με τα χρήματα, μόλις αρχίσετε να τα λαμβάνετε; Παίρνεις έναν σύμβουλο.

Μέντορες Ακούνε και συζητούν μαζί για το ποια είναι τα πραγματικά μακροπρόθεσμα οράματα, στόχοι και όνειρά τους και δημιουργούν στρατηγικές για να τα πραγματοποιήσουν. Αυτοί οι μέντορες ονομάζονται επίσης μπαμπάδες Sdating. Υπάρχουν πολλοί πρώην επαγγελματίες αθλητές που πλένουν αυτοκίνητα επειδή δεν είχαν την ευκαιρία να διδαχθούν επενδύσεις από έναν επιχειρηματία. Δεν έχει σημασία πόσο κερδίζετε. Σημασία έχει το πόσο εξοικονομείτε και επενδύετε.
Ειναι κατανοητο?

Ένα ακόμη μυστικό προς το παρόν …

Συνήθιζα να σκέφτομαι βλέποντας τις νύχτες του Χόλιγουντ. «Πρέπει να υπάρχουν χιλιάδες κορίτσια που κάθονται μόνα τους και ονειρεύονται να γίνουν σταρ». Αλλά δεν πρόκειται να ανησυχώ για αυτήν, είμαι αυτή που ονειρεύεται περισσότερο.

Μέριλιν Μονροε

Όποιοι και αν είναι οι στόχοι σας, είναι πολύ μικροί. Μπορείτε να επιτύχετε τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις και τους στόχους σας. Το να είσαι sugar baby μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για μια ζωή πέρα ​​από τα όνειρά σου. Αλλά το κλειδί για το πόσο μακριά θα φτάσετε θα είναι το είδος της υποστήριξης που έχετε.

Αφιερώστε χρόνο με ανθρώπους που τραβούν το καλύτερο στο μέλλον σας, ανθρώπους που αναδεικνύουν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο μέσα σας. Δώστε τους την εστίαση και την προσοχή σας. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Sugar baby protection: Tricks to detection false SDs.

Θέλετε να γνωρίσετε sugardaddys ή sugarbabys;


Ανοίξτε ένα προφίλ στην πλατφόρμα γνωριμιών μας και
ξεκινήστε να συναντάτε άτομα υψηλού επιπέδου.

Summary
Μαθήματα και μυστικά από 5 έμπειρους sugarbabys
Article Name
Μαθήματα και μυστικά από 5 έμπειρους sugarbabys
Description
Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτά τα κορίτσια με αυτές τις συμβουλές για να είστε sugar baby
Author
Publisher Name
sugardaddyellada.com
Publisher Logo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up