Αποθαρρυμένος και λυπημένος άντρας κοιτάζει έξω από το παράθυρο επειδή έχει χωρίσει.
Home » Πώς να αντιμετωπίσετε έναν διαζευγμένο sugar daddy
Αποθαρρυμένος και λυπημένος άντρας κοιτάζει έξω από το παράθυρο επειδή έχει χωρίσει.

Το διαζύγιο μπορεί να είναι καταστροφικό για έναν οικονομικά διαλύτη. Μερικά sugar baby πιστεύουν ότι ένας χωρισμένος άντρας έχει πάρα πολλές «αποσκευές» και προτιμούν να περάσουν. Ωστόσο, πολλοί είναι μόνο θύματα της δουλειάς και των χρημάτων τους, είναι καλοί άντρες, αλλά έχουν αφήσει το γάμο τους να ξεφύγει.

Υπάρχουν επίσης εκείνοι που έχουν απατηθεί από τη γυναίκα και έχουν ζητήσει τη μισή περιουσία τους. Το να μαθαίνεις ότι είναι sugar daddy , σε αυτή την περίπτωση διαζευγμένος, είναι κάτι που μπορεί να σου δώσει μεγάλα οφέλη στις συμφωνίες γιατί μπορεί να είναι πολύ γενναιόδωρες, αλλά θα πρέπει να γνωρίζεις κάποιες οδηγίες για να σε βοηθήσουν.

Γνωρίστε τους κινδύνους

Οι κίνδυνοι είναι σε όλους τους τύπους σχέσεων, τόσο έναν μόνο άντρα όσο και έναν χωρισμένο άντρα. Οι κίνδυνοι είναι διαφορετικοί σε κάθε σχέση sugar dating και είναι ίδιοι με εκείνους που βγαίνουν με το αγόρι σας από το κολέγιο, υπάρχουν πιο τρελοί, αυτοί που τους αρέσει να κάνουν πάρτι περισσότερο, ντροπαλοί…. Κάθε τύπος σχέσης έχει διαφορετικούς κινδύνους και οφέλη.

Για παράδειγμα, παρόλο που έχετε χωρίσει, μπορεί να συναντήσετε τη γυναίκα σας για δείπνο ή άλλα πράγματα. Πρέπει να αναγνωρίσετε αν σας χρησιμοποιεί ως συναισθηματικό στήριγμα για την πιθανή συμφιλίωσή του με τη γυναίκα του. Θα πρέπει ακόμη να γνωρίζετε εάν υπάρχει ακόμη πιθανή συμφιλίωση.

Όταν μιλάμε περισσότερο πριν τον ακούσουμε και κάνουμε υπομονή, πρέπει να βάλετε μια γραμμή στην οποία δεν πρέπει να είστε η συναισθηματική υποστήριξή του ή ο ψυχολόγος του εάν αυτό αρχίσει να σας επηρεάζει στην προσωπική σας ζωή.

Μην μιλάτε άσχημα για τον πρώην του

Σως θα σας πει για εκείνη και κάποια στιγμή θέλετε να συμφωνήσετε μαζί του. Ακόμα κι αν της μιλάει άσχημα, μην το κάνετε, αποφύγετε να το κάνετε. Εάν μιλάτε άσχημα για αυτήν, μπορείτε να ενεργοποιήσετε υποψίες σε αυτόν ή στον αμυντικό του μηχανισμό και μπορεί να σας δυσπιστήσει.

Δεν έχει σημασία πόσες φορές σας περνάει από το μυαλό, αλλά τι στο διάολο σκεφτόταν όταν παντρεύτηκε αυτόν τον ψυχοπαθή; Αν έχει παντρευτεί μαζί της για ένα μέρος που εξακολουθεί να την αγαπά και να τη σέβεται, προσπαθεί να αποφύγει τις συνομιλίες με την πρώην του.

Εάν δεν σας μιλήσει ποτέ για τον χωρισμό του, να είστε προσεκτικοί γιατί αυτό συνήθως σημαίνει ότι δεν το έχει ξεπεράσει και αν κατηγορεί μόνο το άλλο άτομο, είναι πιθανό να μην ασκεί κριτική στον εαυτό του. Το καλύτερο είναι να προσπαθήσεις να περάσεις καλά και να ξεχάσεις την παλιά σου σχέση.

Κατανοήστε την κατάσταση εάν έχετε παιδιά

Ακριβώς όπως αποδέχεστε ότι υπάρχει πρώην, αν αυτός ο sugar daddy έχει παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του, σίγουρα θα πρέπει να το αποδεχτείτε κι εσείς. Θα πρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση του DS σας, καθώς και το χρόνο που πρέπει να περάσει με τα παιδιά του.

Θα πρέπει επίσης να μάθετε αν ταιριάζετε στην εικόνα, είναι πιθανό ότι μια μέρα, αν όλα πάνε καλά, θέλει να συναντήσετε τα παιδιά του σε περίπτωση που επιτύχετε μια μόνιμη σχέση. Αυτό σημαίνει ότι αποδέχεστε τα παιδιά σας και καταλαβαίνετε ότι το να μιλάτε άσχημα για τη μητέρα τους δεν θα ωφελήσει κανέναν.

Αν από την πλευρά σας πιστεύετε ότι το θέμα των παιδιών προτιμάτε να μην το αγγίζετε και να μένετε στο περιθώριο, θα πρέπει να το πείτε στην αρχή της σχέσης. Πολλές φορές είναι καλύτερο να είσαι στο περιθώριο της σχέσης σου με τα παιδιά σου. Από την άλλη πλευρά, το καλό με τους άντρες με παιδιά είναι ότι έχουν μεγαλύτερη επαφή με τη συναισθηματική τους πλευρά, τείνουν να είναι πιο κατανοητοί και υπομονετικοί.

Η υπομονή θα είναι μεγάλη αρετή

Ένας διαζευγμένος DS που έχει ήδη περάσει από το γάμο του γάμου μπορεί να είναι λίγο διστακτικός να ξεκινήσει ένα μακροπρόθεσμο DS / SB. 

Φεύγει από τις συζητήσεις για τον πρώην του, μερικές φορές μπορεί να είναι νευρικός για την κατάστασή του ή τις οικογενειακές εντάσεις. Το να είσαι εκεί για εκείνον θα είναι μεγάλη ανακούφιση, άφησέ τον να μιλήσει και να εξαερωθεί όταν το χρειάζεται. Αυτό θα σας κερδίσει πολλούς πόντους. Ωστόσο, όπως λέμε παραπάνω, αν σας πάρει σαν μαξιλάρι για να κλάψετε, είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να αλλάξετε τη συζήτηση και να βγείτε από αυτόν τον βρόχο.

Πήγαινέ αργά

Φυσικά, όταν υπάρχει χημεία, η ενασχόληση με ρομαντικό πάθος θα είναι μια φυσική επιθυμία. Ο διαζευγμένος άντρας μπορεί να είναι έτοιμος για οικειότητα από την αρχή, αλλά το να το πάρεις εύκολα είναι η σωστή απόφαση. Επικεντρωθείτε πρώτα στη δημιουργία φιλίας. Εάν είστε καλός ακροατής και είναι γενναιόδωρος, πιθανότατα θα αναπτύξουν καλή χημεία.

Μερικές φορές ένας διαζευγμένος sugar daddy μπορεί να χρειάζεται πολλή στοργή, ακόμη και ζητώντας οικειότητα στο πρώτο ραντεβού. Θυμηθείτε ότι δεν είστε συνοδός και η διαφορά με ένα sugar baby. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να εξηγήσετε ότι είστε εκεί για να τον υποστηρίξετε σε ό, τι χρειάζεται αλλά ότι είναι καλύτερα να πάτε αργά.

Η βιασύνη στην οικειότητα μόνο και μόνο επειδή σας αρέσει και αισθάνεστε καλά μαζί του δεν θα είναι καλή ιδέα. Με την πάροδο του χρόνου, η έλξη μεταξύ τους μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο, και από εκεί, σε έναν οικείο και υγιή τρόπο. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε τα είδη των sugar daddy που υπάρχουν για να βελτιώσετε τη σχέση εάν ένας διαζευγμένος άντρας σας ζητήσει ραντεβού.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up