Matριμος άνδρας γελά με νεαρό κορίτσι
Home » Πώς να προσελκύσετε νεότερες γυναίκες και να γίνετε επιτυχημένος sugar daddy

Πώς να βελτιώσετε τις γνωριμίες με νεαρά κορίτσια; Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποπλανήσετε ένα sugar baby που θέλετε να βγαίνετε. Σε αυτήν την ανάρτηση θα σας δώσουμε μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το μωρό σας με ζάχαρη δίπλα σας.

Εάν γνωρίζετε ήδη τα πάντα για τονsugar daddy και πώς λειτουργεί αυτός ο ιστότοπος, δεν πρέπει να είναι περίπλοκο, ακόμα λιγότερο όταν είστε SD με καλή οικονομική κατάσταση. Αλλά θυμηθείτε ότι τα χρήματα δεν είναι το παν και μπορούν να αναζητήσουν κάτι άλλο.

1 – Γίνετε ισορροπημένος άνθρωπος

Οι γυναίκες είναι μερικές φορές φυσικά συναισθηματικές και ακόμη περισσότερο όταν είναι μικρές. Όταν πρόκειται για ένα ζαχαροπλαστείο θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι ψάχνει για κάτι περισσότερο. Πολλές φορές ένα νεαρό κορίτσι μπαίνει στη ζαχαροπλαστεία Ellada για να προσπαθήσει και χωρίς κανένα στόχο. Μερικά νεαρά κορίτσια έχουν μόλις ξεκινήσει το κολέγιο και βρίσκονται σε μια στιγμή χάους, βρίσκοντας τον εαυτό τους.

Για αυτόν τον λόγο πρέπει να είστε ισορροπημένοι, αν σε ραντεβού με ένα sugar baby, σας συμπεριφέρεται χωρίς σεβασμό ή απλά δεν σας θέλει, θα πρέπει να το αποδεχτείτε, ίσως την επόμενη μέρα να τηλεφωνήσει σε απολογία.

Οι εργασιακές και πανεπιστημιακές εντάσεις που μπορεί να έχει ένα νεαρό κορίτσι μπορεί να την κάνουν να χάσει την ηρεμία της, δεν είναι πάντα το ίδιο, μπορεί μια μέρα να είναι πολύ νευρική, μια μέρα πολύ κουρασμένη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε μέρος της ισορροπίας της και να τη στηρίζετε.

Να είστε προσεκτικοί γιατί υπάρχουν επίσης πολλοί μύθοι για τον κόσμο του μπαμπάκα .  Το να είσαι Sugardaddy είναι πολύ περισσότερο από το να προσφέρεις οικονομική βοήθεια, πρέπει επίσης να είσαι μέντορας αν είναι καλό κορίτσι και το αξίζει. Γι ‘αυτό συγχωρεί κάποια αδικήματα που μπορεί να προκύψουν και που μπορεί να είναι αποτέλεσμα νεύρων.

2 – Γίνετε τζέντλεμαν

Πολλές νεαρές γυναίκες δεν γνωρίζουν τι σημαίνει «ιπποτισμός». Με φυσικό τρόπο, χωρίς να σας ζητηθεί, ανοίξτε πόρτες για να περάσουν, βγάλτε την καρέκλα του όταν κάθεται σε ένα εστιατόριο και βοηθήστε τους με το σακάκι του. Ως ώριμος και μορφωμένος άνθρωπος πρέπει να είσαι πιο σεβαστός και πιο κομψός από όλους τους άλλους.

Οποιοσδήποτε sugar daddy που θέλει το μωρό του με ζάχαρη να μείνει μαζί του θα πρέπει να είναι τζέντλεμαν στο ραντεβού, αλλά ποτέ δεν βλάπτει να το θυμάσαι. Ένα όμορφο ζαχαροκάλαμο μπορεί να έχει όποιον άντρα θέλει, αν είναι μαζί σου είναι επειδή της δίνεις κάτι περισσότερο από άλλους. Να είναι ευγενική ανά πάσα στιγμή ανεξάρτητα από τη στάση της.

3 – Προετοιμαστείτε για συνεχείς αλλαγές

Πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλές αλλαγές όταν βγαίνετε με sugar baby. Το να βγαίνεις με νεαρά κορίτσια είναι ένα πράγμα, αλλά όταν διαπιστώσεις ότι το sugar baby σου αρέσει πολύ, να είσαι έτοιμος να τη βοηθήσεις να μεγαλώσει ως γυναίκα και ως άτομο.

Κρατήστε το μυαλό σας ανοιχτό σε νέες τάσεις, κάθε φορά που είμαστε σε έναν πιο ανοιχτό κόσμο σεξουαλικά, οπότε μην πανικοβληθείτε. Βοηθήστε την να γίνει καλύτερος άνθρωπος και να μπορεί να τρίβεται με σημαντικούς ανθρώπους.

Πρέπει να καταλάβετε ότι πιθανότατα δεν θα είναι μαζί σας λίγα χρόνια αργότερα, αλλά ότι μπορείτε πάντα να βασίζεστε στη φιλία της εάν είστε μέντοράς της. Πολλά ζευγάρια στον κόσμο της sugar dating έχουν φτάσει στο γάμο και απολαμβάνουν τη συγκλονιστική σταθερότητα.

Μην κλείνεσαι στον έρωτα και πολύ λιγότερο να τα παρατάς αν σου αρέσει πολύ, έχεις πολλά χαρτιά να παίξεις ανεξάρτητα από την ηλικία σου για να την κατακτήσεις. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί για να είστε μπαμπάδες χωρίς προβλήματα , αφού σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να στραβώσει και οι καλές σας προθέσεις να παρερμηνευτούν.

4 – κρατήστε αποστάσεις

Οι νεότερες γυναίκες σκέφτονται διαφορετικά από τις Sugar Daddies. Σως θα θέλατε να την βλέπετε ανά πάσα στιγμή και δεν μπορείτε, αλλά είναι επίσης αλήθεια ότι μπορούν να είναι πιο ερωτευμένοι. Εάν δεν ψάχνετε για μια σοβαρή σχέση, πρέπει να διατηρήσετε απόσταση και έλεγχο ώστε η σχέση να συνεχιστεί με τον ρυθμό που χρειάζεστε.

Ο χρόνος είναι καλός για να μην καταστρέψετε μια σχέση που θα μπορούσε να είναι πολύ καλή και για τους δύο σας. Ακολουθεί ένα άρθρο σχετικά με τις φάσεις μιας σχέσης sugar dating για να μάθετε πώς να μετράτε τους χρόνους.

Πρέπει επίσης να μετρήσετε τους χρόνους ραντεβού με ένα sugar baby, μερικές φορές μπορεί να χρειαστεί περισσότερη υποστήριξη και υπομονή. Πρέπει να της μάθετε να μετρά επίσης τις στιγμές που μπορείτε να είστε διαθέσιμοι και όταν δεν είστε.

5 – Αφήστε την πόρτα ανοιχτή και αφήστε την να είναι ελεύθερη

Δεν πρέπει να κολλάτε ή να γίνετε βαριές, οι νέες γυναίκες χρειάζονται χώρο και είναι αυτές που έρχονται σε εσάς και όχι το αντίστροφο. Μερικές φορές τα νεαρά κορίτσια πρέπει να ξεφύγουν από την οικογένειά τους και τις σπουδές τους και να νιώσουν ασφαλή μαζί σας.

Αν τους καλέσετε πάρα πολύ ή είστε πολύ από πάνω θα νιώσουν μεγάλη ανασφάλεια. Θα νιώσουν ότι κάνετε το ίδιο με την οικογένειά τους ή τους γονείς τους και θα συγκλονιστούν. Θα πρέπει να την ενθαρρύνετε να ζήσει τη ζωή της χωρίς εσάς και να είναι ελεύθερη, με αυτόν τον τρόπο θα σας βλέπει τόσο ως φιλία όσο και ως σχέση και θα θέλει να είναι μαζί σας.

6 – Μείνετε μακριά από την προσωπική του ζωή

Ο απλούστερος τρόπος για να πάρετε ένα όμορφο sugar baby είναι να αρχίσετε να μπαίνετε στη ζωή της. Μείνετε μακριά από την επαγγελματική σας ζωή, την κοινωνική σας ζωή και την οικογενειακή σας ζωή.

Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να εμφανιστείτε στο σπίτι της, να την καλέσετε στη δουλειά ή να εμφανιστείτε στο κλαμπ σε βραδινή έξοδο κοριτσιών. Οποιοδήποτε από αυτά τα τρία πράγματα θα είναι σίγουρα αντίο. Ωστόσο, αν σας ζητήσει συμβουλές σε οποιονδήποτε από αυτούς τους τομείς, θα πρέπει να είστε φίλη και να την βοηθήσετε.

Αφήστε την να έχει την ανεξαρτησία της. Σίγουρα, θα πρέπει να του δώσετε βοήθεια και γνώση για όλα τα πράγματα στη ζωή όταν μπορείτε. Απλώς μην ανακατεύετε γενικά στη ζωή τους, διαφορετικά θα μπείτε γρήγορα στη λίστα αποκλεισμένων τους. 

7 – Να είστε ήρεμοι και υπομονετικοί

Μπορώ να εγγυηθώ ότι σχεδόν κάθε όμορφη γυναίκα στον πλανήτη έχει κάποια θλιβερή ιστορία για έναν αηδιαστικό ηλικιωμένο άντρα που προσπάθησε να κάνει κάτι μαζί της. Πίστεψέ με, δεν θέλεις να είσαι αυτός ο τύπος. Πρέπει να φροντίσεις να μην επιστρέψεις αυτές τις άσχημες αναμνήσεις και να είσαι πραγματικός κύριος, αν κάνεις κάποια κίνηση εκτός τόπου, ένα νεαρό κορίτσι θα αρχίσει να δυσπιστεί.

Χαλαρώστε και κρατήστε τα χέρια σας μακριά από αυτήν στα ραντεβού σας με νεαρά κορίτσια. Δείξτε του ότι είστε κύριος και ότι είστε πρόθυμοι να περιμένετε. Είναι η μόνη σας ανοιχτή πόρτα για μια μόνιμη και αληθινή σχέση μεταξύ μιας Sugarbabe και της Sugardaddy να λειτουργήσει, ειδικά στην αρχή.

8 – Πάρτε τον έλεγχο

Τα sugar babes μοιάζουν με έναν άντρα που μπορεί να πάρει αποφάσεις και να πάρει τον έλεγχο. Αυτό είναι ένα σημάδι σέξι αυτοπεποίθησης και μπορεί να είναι πραγματικά μαγικό για μια νέα γυναίκα που ζει σε μια δύσκολη εποχή. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε αυτό με τα λάθη που κάνουν συνήθως οι μπαμπάδες που εξηγούν πολύ καλά θέματα που σχετίζονται με τον έλεγχο των καταστάσεων Οι
νέες γυναίκες δεν έλκονται από άντρες που δεν είναι πρόθυμοι να πάρουν τον ταύρο από τα κέρατα και να πάρουν τον έλεγχο Το Εάν είστε άπειροι ή ντροπαλοί, καλύτερα να ασχοληθείτε με τη λύση.

9 – Παίξτε μαζί της

Το εννοώ με μη σεξουαλικό τρόπο. Μπορείτε να φλερτάρετε λίγο ανάλογα με την κατάσταση. Αλλά είναι καλύτερο να αντιμετωπίζετε τις νεότερες γυναίκες με λίγο χλευασμό. Προσπαθήστε να την κοροϊδέψετε και να απελευθερώσετε την αθωότητά της και να την κάνετε να γελάσει.

10 – Μην είσαι παράξενος

Ό, τι κι αν κάνετε, παρακαλώ μην παίζετε το «φύλλο του παράξενου». Οι ηλικιωμένοι άντρες που βγαίνουν με νεότερες γυναίκες συχνά συμπεριφέρονται λίγο περίεργα στα ραντεβού. Becauseσως επειδή βρίσκονται εκτός της ζώνης άνεσής τους; Δεν πειράζει, απλά μην το κάνετε!

Σίγουρα μην μιλάτε ή μην κοιτάτε πολύ. Παίξτε με σιγουριά και ψυχραιμία. Είναι φυσικό μια νεότερη γυναίκα να κάνει νευρικό έναν ηλικιωμένο άντρα. Πρέπει να είσαι ήρεμος και να είσαι μαζί της ως ένας ακόμη φίλος. Ανακαλύψτε τους 10 λόγους για τους οποίους ένα ζαχαροπλαστείο μένει μαζί σας και όχι με κάποιον άλλο .

Summary
Πώς να προσελκύσετε νεότερες γυναίκες και να γίνετε επιτυχημένος sugar daddy
Article Name
Πώς να προσελκύσετε νεότερες γυναίκες και να γίνετε επιτυχημένος sugar daddy
Description
Μάθετε να βελτιώνετε τον τρόπο φλερτ σας με νεαρά κορίτσια για να είστε καλός Sugardaddy
Author
Publisher Name
https://sugardaddyellada.com/
Publisher Logo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up