Ζευγάρι σε μετατρέψιμο αυτοκίνητο στο δρόμο
Home » Σχέσεις με τον μπαμπά της Sugar daddy: Πώς να διατηρήσετε μια μακροχρόνια σχέση με τον SB σας;
Ζευγάρι σε μετατρέψιμο αυτοκίνητο στο δρόμο

Όταν έχετε περάσει το πρώτο ραντεβού και αποδεικνύεται ότι η κοπέλα που σας γνώρισε σας άρεσε ως sugar baby, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να κάνετε. Λάβετε υπόψη ότι αποφασίζει επίσης εάν θα συνεχίσει να βγαίνει μαζί σας ή όχι. Εάν γνωρίζετε ήδη τι είναι ο sugar daddy και γνωρίζετε τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν έναν sugar daddy, ακολουθούν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να επιτύχετε μια διαρκή σχέση sugar dating.

Ενδιαφέρεστε για το ποια είναι

Θα ndependientemente από το είδος της σχέσης που είναι όμορφος ή είδος sugar daddy μπαμπάς να είναι , το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι από ενδιαφέρον γι ‘αυτήν. Το να μιλάτε για μπανάλ πράγματα είναι καλό όταν κάποιος δεν σας ενδιαφέρει, αλλά αν σας αρέσει θα πρέπει να την ρωτήσετε για τα όνειρά της, τα επιτεύγματά της και τα συναισθήματά της.

Ρωτήστε την συχνά για το πώς πηγαίνουν τα έργα της ή τι εμπόδια βρίσκει για να πάρει αυτό που θέλει. Βοηθήστε την να το πετύχει, κανείς δεν φτάνει στα όνειρά της χωρίς βοήθεια. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τα λάθη ενός sugar daddy στα ραντεβού με νεαρά κορίτσια.

Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζουν ότι σας αρέσει

Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αρχίσετε να βασίζετε τη σχέση σας στην ηλικία. Αν μιλάτε πάντα για την ηλικία, θα το πάρει. Το να μάθετε πώς να προσελκύετε νέες γυναίκες θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε μια μακροχρόνια σχέση ξεχνώντας την ηλικία. Απλώς θα ουρλιάζετε ότι είστε ανασφαλείς και ότι εστιάζετε σε αυτό που σκέφτεται ο κόσμος για τις γνωριμίες και την ηλικία. Το να μιλάς για την ηλικία σε κάνει να δείχνεις ότι δεν είσαι ειλικρινής και ότι δεν είσαι γνήσιος.

Φροντίστε να δείξετε ότι σας αρέσει και είστε εντάξει μαζί της. Οι εκδηλώσεις στοργής και στοργής δεν γίνονται μόνο με δώρα, επίσης κοιτάζοντας το νέο του κούρεμα, την αλλαγή εμφάνισης ή τον τρόπο ζωής του.

Ελέγξτε τους χρόνους

Φροντίστε να μην προβλέψετε γεγονότα, δηλαδή δεν πρέπει να ζητήσετε μακροχρόνια σχέση ή μια εβδομάδα στη Βενετία στο πρώτο ραντεβού. Αυτό μπορεί να την τρομάξει ή να την κάνει να χάσει το ενδιαφέρον της.

Οι σχέσεις SD / SB απαιτούν χρόνο όπως και οι συνηθισμένες σχέσεις αγάπης. Καλύτερα να μην μιλάμε για πιο ώριμα σχέδια μέχρι να πάρει λίγο η σχέση.

Εάν αποφασίσει κάποια στιγμή ότι χρειάζεται χρόνο ή όχι για να συνεχίσει τη σχέση, μην επιμείνετε, αλλά ενημερώστε της ότι νοιάζεστε και αν σας αρέσει θα πρέπει να είστε εκεί αν το χρειάζεται. Η αναποφασιστικότητα είναι φυσιολογική στα sugar baby μέχρι να νιώσουν άνετα σε μια σχέση, πρέπει να είστε υπομονετικοί ως προς αυτό.

Δείξτε του ότι κατανοείτε και νοιάζεστε

Βεβαιωθείτε ότι έχετε θέσει τις ανάγκες τους πρώτα. Ρωτήστε την πώς τα πάει συχνά, ξεκαθαρίστε ότι ενδιαφέρεστε για αυτήν και δείτε πώς ανταποκρίνεται.

Αν νοιάζεστε ως φίλη, ακόμα κι αν αντιστέκεται αρχικά, θα μπορούσατε να πάρετε την καρδιά και την ψυχή της όταν όλα λέγονται και γίνονται.
Μια άλλη βασική κίνηση δράσης είναι να βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνεται στα σχέδιά σας. Έτσι, αν συναντήσετε τους φίλους σας στο μπαρ το Σάββατο, φροντίστε να τους πείτε ότι θέλετε να έρθουν. Δεν θα αργήσετε να καταλάβετε αν λειτουργεί ή όχι.

Ρομαντισμός

Να είστε προσεκτικοί στα σήματά τους, μερικές φορές στέλνουν σήματα ότι θέλουν κάτι περισσότερο, αν θέλετε να το κατακτήσετε πρέπει να είστε προσεκτικοί. Το φλερτ μαζί της αυτή τη στιγμή είναι το κλειδί αν θέλετε να έχετε μια μακροχρόνια σχέση με ένα sugar daddy.

Κάποια λουλούδια, να τη βοηθήσετε και να της δώσετε συμβουλές αν αρχίσει να σας δίνει αυτά τα σημάδια μπορεί να είναι μια καλή αρχή. Δείξτε της ότι την εκτιμάτε αν θέλετε να συνεχίσετε μαζί της . Προσπαθήστε να προσφέρετε αυτή τη Sugar dating πλατωνική σχέση που ψάχνει.

Αντιμετωπίστε τις αναποφασιστικότητες

Αν είναι αναποφάσιστη δεν πρέπει να πιέζετε τίποτα, να της δίνετε χρόνο και να της δείξετε ότι την καταλαβαίνετε και ότι είστε εκεί αν το χρειάζεται. Δύο άτομα χρειάζονται σε σχέσεις sugar datings.

Η αναποφασιστικότητα είναι μερικές φορές συνηθισμένη στα sugar baby, η εξαναγκαστική σχέση δεν πρόκειται ποτέ να είναι καλή μακροπρόθεσμα. Είναι καλύτερα να την αφήσετε να φύγει και να της δώσετε χρόνο αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε μια τέτοια σχέση.

Αν σας ζητήσει συμβουλή ή βοήθεια ή εξηγήσει γιατί είναι αναποφάσιστη, μην προσπαθήσετε ούτε εσείς να την πείσετε, απλώς ενημερώστε της ότι είστε εκεί αν σας χρειάζεται και ότι παίρνει το χρόνο της για να αποφασίσει τι θέλει. Εάν στο τέλος δεν θέλετε να συνεχίσετε τη σχέση, πρέπει να καταλαβαίνετε, δεν είναι όλα τα νεαρά κορίτσια έτοιμα να βγουν με τους μπαμπάδες.

Δεσμευτείτε να ακολουθήσετε αυτές τις συμβουλές

Εάν θέλετε πραγματικά να βρείτε μια κοπέλα για να απολαύσετε, πρέπει να δεσμευτείτε σε αυτές τις συμβουλές. Το παλιό ρητό «ζάχαρη για σήμερα και πείνα για αύριο» είναι πιο συνηθισμένο από όσο νομίζουμε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να αναζητήσουμε μια μακροχρόνια σχέση με ένα sugar baby που πραγματικά μας γεμίζει, μας διασκεδάζει και με τους οποίους νιώθουμε άνετα. Μερικές φορές μπορείτε να βάλετε όλη τη sugar daddy και δεν λειτουργεί, αλλά το σημαντικό είναι ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα κορίτσια που θέλουν να σας γνωρίσουν και στο τέλος θα βρείτε τη σωστή.

Τελικές σκέψεις.

Όταν προσπαθείτε να προσελκύσετε μια νεότερη γυναίκα, δεν υπάρχει ακριβές εγχειρίδιο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να επικεντρωθείτε στις δυνάμεις σας και να έχετε αυτοπεποίθηση. Για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πώς να αποφύγετε τα τυπικά προβλήματα που έχουν οι sugar daddys . Δείξτε σε αυτό το νεαρό sugar baby ότι είστε ο καλύτερος συνδυασμός της. Δείξτε της ότι μπορείτε να την φροντίσετε αν το θέλει. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε: Οι 5 μύθοι για τον κόσμο του μπαμπάκα στην Ellada.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up