Ο sugarbabe φλερτάρει σε ένα τραπέζι εργασίας
Home » Τι μπορείτε να μάθετε ως sugar baby; Μια ανάρτηση για τους Mentors
Ο sugarbabe φλερτάρει σε ένα τραπέζι εργασίας

Εάν έχετε βγει ποτέ με έναν ηλικιωμένο άντρα, ξέρετε ότι υπάρχουν πράγματα που ένας νεότερος άνδρας απλά δεν θα παρέχει. Το πρώτο πράγμα πριν από οτιδήποτε είναι να ξέρεις τι είναι ο sugar daddy και να καταλάβεις ότι έχει μεγάλη εμπειρία και αλληλεπιδρά με γυναίκες σε όλη του τη ζωή. Ένας ηλικιωμένος άντρας ξέρει πώς να συμπεριφέρεται σε μια κυρία.

Εκτός από τα προφανή οφέλη αυτών των τύπων σχέσεων, υπάρχουν και άλλα πράγματα που θα μάθετε επειδή ένας ώριμος άντρας μπορεί επίσης να είναι ο μέντοράς σας. Για να βρείτε και να κρατήσετε ένα πηγούνι πρέπει να βρείτε κάποιον συμβατό, σε αυτό το άρθρο μπορείτε να μάθετε αν είστε συμβατοί με τον sugar daddy σας .

Οι επιτυχημένοι άνδρες είναι συνήθως πολύ καλοί μέντορες, έχουν περάσει από κάθε είδους προβλήματα. Η επίτευξη οικονομικής κατάστασης δεν είναι εύκολη, ακόμη και όσοι έχουν λάβει κληρονομιές ή το είχαν ευκολότερα γνωρίζουν ότι είναι δύσκολο να παραμείνουν στη ζωή.

Όταν ένας ώριμος άντρας έχει μια οικονομικά ευνοϊκή και ανέμελη είναι όταν γίνεται ένας μεγάλος μέντορας. Λάβετε υπόψη ότι έχει ήδη περάσει από χίλια προβλήματα και ότι είναι εκεί γιατί έχει καταφέρει να τα λύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που sugar daddy σε όλη τη ζωή και από τα οποία μπορείτε να μάθετε εσείς ως sugar baby .

Ένα καλό Sdaddy θα σας κάνει να μεγαλώσετε χάρη στις εμπειρίες.

Οι Sugardaddys είναι καταξιωμένοι άνδρες και έχουν ταξιδέψει γενικά στον κόσμο. Επιπλέον, είναι συνήθως καλλιεργημένοι άνδρες που ξέρουν πώς να σπάνε τον πάγο . Θα μπορεί να σας πει πολλά ανέκδοτα από ταξίδια, συναντήσεις και αστεία. Μπορείτε να περπατήσετε μαζί του σε ένα μουσείο ενώ σχολιάζει τους πίνακες ή μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε μια συναυλία δωματίου ή ποιος ξέρει, ίσως το Rolling.

Η εκπαίδευση δεν κληρονομείται, κατακτάται. 

Αντρέ Μαλρό

Χάρη στην εμπειρία και τα μαθήματα που πήραν από διαφορετικές καταστάσεις ζωής, θα σας μεταφέρει τις γνώσεις του. ακούγοντας τις εμπειρίες τους θα σας κάνει να μάθετε και να μεγαλώσετε. Οι ιστορίες ζωής τους να αντιμετωπίζουν δυσκολίες και να τις ξεπερνούν θα σας παρακινήσουν να μην τα παρατήσετε και θα μάθετε να παλεύετε για τα όνειρα της ζωής σας.

Εάν είστε Sugar Baby, πρέπει να ξέρετε πώς να κάνετε τον μπαμπά σας να έχει πραγματικό ενδιαφέρον για εσάς και το μέλλον σας. Εάν έχετε ποτέ μπερδευτεί για ένα βήμα στη ζωή που πρέπει ή δεν πρέπει να κάνετε, ρωτήστε τον και θα σας καθοδηγήσει με το τι πρέπει να κάνετε.

Σεβασμός και ωριμότητα

Η σχέση με έναν ηλικιωμένο άντρα μπορεί να του μάθει να συμπεριφέρεται με σεβασμό και ευγένεια. Ένας αληθινός sugar daddy αντιμετωπίζει τους πάντες γύρω του με τον απόλυτο σεβασμό και οι άνθρωποι γύρω του τον αντιμετωπίζουν πάντα με σεβασμό.

Οι οικονομικά ευκατάστατοι επιχειρηματίες γνωρίζουν ότι η ζωή παίρνει πολλές στροφές. Ξέρουν ότι αυτός που σου καθάρισε τα παπούτσια μια μέρα αύριο θα μπορούσε να είναι το αφεντικό σου. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να σέβεστε όλους. Αυτός ο σεβασμός επίσης μαθαίνεται. Όταν βλέπετε έναν πλούσιο να αντιμετωπίζει έναν φτωχό με μεγάλο σεβασμό, αυτό είναι ένα μεγάλο μάθημα.

Επιπλέον, ώριμοι άνδρες υψηλού επιπέδου ξέρουν πώς να συμπεριφέρονται στους άλλους όπως τους αρέσει να τους φέρονται οι ίδιοι. Ξέρουν επίσης πότε πρέπει να αποφεύγουν τις διαφωνίες και έχουν τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε αποτυχία. Αυτό θα σας διδάξει ως sugar baby να συμπεριφέρεστε ευγενικά στους ανθρώπους.

Ένα SD θα σας διδάξει πότε και γιατί να αποφύγετε περιττές διαφωνίες για μικρά θέματα. Θα μάθετε πότε πρέπει και μιλάτε και πότε είναι καλύτερα να σιωπάτε. Μπορείτε επίσης να μάθετε να έχετε ανασφάλειες ή ζήλια μακριά από τις σχέσεις σας

Διάκριση και διακριτικότητα

Η διακριτικότητα είναι πολύ σημαντική στον κόσμο των Sugar Dating. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να μάθετε ποια είναι τα 7 χαρακτηριστικά που διακρίνουν έναν sugar daddy. Ένας επιχειρηματίας ξέρει πώς να είναι διακριτικός καθώς και πώς να διακρίνεται. Κάποιος που αλληλεπιδρά με επιχειρηματίες για χρόνια θα μπορεί να σας διδάξει τη μέση λύση ανάμεσα σε αυτές τις δύο ιδιότητες που είναι τόσο σημαντικές και τόσο δύσκολο να καλλιεργηθούν.

Ένας πραγματικός sd θα ξέρει πώς να σας διδάξει να έχετε διάκριση και επίσης να είστε διακριτικοί όταν το απαιτεί η περίσταση. Αυτό απέχει πολύ από συντονισμένα αυτοκίνητα, φωτογραφίες με γυμνό στήθος και λαμπερά καπάκια.

Αν και υπάρχουν επίσης νέοι που τους αρέσει να επιδεικνύουν με λιγότερο διακριτικό τρόπο, είναι δύσκολο για αυτόν τον τύπο sugar daddy να είναι μέντορες. Αν ψάχνετε για συγκινήσεις και σπορ αυτοκίνητα, ένας μέντορας μπορεί να μην είναι ο τύπος σας.

Εάν αυτό που ψάχνετε είναι να μάθετε να είστε σε συναντήσεις και να βελτιώνεστε στο μέλλον μετά το τέλος του πανεπιστημίου, ένας καλός μέντορας είναι αυτό που χρειάζεστε.

Ένας πραγματικός κύριος

Πρέπει να ξέρετε ότι είναι sugar daddy και ότι πρέπει να είναι ένας πραγματικός κύριος. Δεν θα θέλει να μπει στο παντελόνι σας αμέσως. θα σεβαστεί εσένα και το σώμα σου. Όταν είστε με έναν πραγματικό sugar daddy να ξεχωρίζετε έναν πραγματικό κύριο.

Η σταθερότητα και η ασφάλεια στη ζωή του θα σας χαρίσουν ψυχική ηρεμία και θα μάθετε να είστε ήρεμοι σε δύσκολες στιγμές. Ένα δοχείο δεν έχει πρόβλημα να περιμένει υπομονετικά την κατάλληλη στιγμή. Αφού έχετε πάει με ένα DS, μπορείτε να πάρετε σοφότερες αποφάσεις για το ποιον θα επιλέξετε ως φίλο.

Επικοινωνία

Ο Sugar Daddy είναι αρκετά ώριμος για να επικοινωνεί καλά ανά πάσα στιγμή και να ενεργεί σύμφωνα με τα λόγια του. Θα κάνει σχέδια και θα τα τηρεί και θα σας ενημερώνει ξεκάθαρα για τις προτιμήσεις και τις αντιπάθειες. Ειδικά οι επιχειρηματίες μπορούν να σας διδάξουν πολλά κόλπα πειθούς, όπως να μιλάτε δημόσια και να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Οι ώριμοι άντρες, ειδικά ο DS, τείνουν να είναι πολύ επικοινωνιακοί. Ξέρουν πώς να εκφράζουν τις απαραίτητες λέξεις ανά πάσα στιγμή για να επικοινωνούν αποτελεσματικά. Ένας επιχειρηματίας μπορεί να σας διδάξει να ζητάτε αυτό που θέλετε με τον βέλτιστο τρόπο και να χειρίζεστε τις πιο οξείες συνομιλίες.

Εθιμοτυπία και πρωτόκολλο

Αν και στο ιστολόγιό μας προσπαθούμε πάντα να ανεβάζουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συμπεριφοράς, ντυσίματος και δράσης σε ορισμένες συναντήσεις, είναι καλύτερο να εξασκηθούμε. Το καλύτερο πράγμα που πρέπει να μάθετε είναι να διορθώσετε επιτόπου (αν δεν το γνωρίζετε ήδη).

Είναι η φύση που δίνει την αρχοντιά στη συμπεριφορά. αλλά η εκπαίδευση, παρ ‘όλα αυτά, διδάσκει τους κανόνες. 

Ευριπίδης

Η εξάσκηση, η μετάβαση σε διαφορετικές εκδηλώσεις θα σας βοηθήσει να μάθετε ορισμένους κανόνες που πρέπει να έχετε στην κοινωνία. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με τον “κώδικα ένδυσης”, το πρωτόκολλο και να βελτιώσει τις αξίες σας μεταξύ άλλων.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up