Η νεαρή γυναίκα χαμογελά με τον ώριμο άνδρα και κοιτάζουν ο ένας τον άλλον
Η νεαρή γυναίκα χαμογελά με τον ώριμο άνδρα και κοιτάζουν ο ένας τον άλλον

Ως κοινωνία, έχουμε εμμονή να τα παρατάξουμε όλα σε φάσεις, στάδια ή βήματα. Αυτό μας βοηθά να οργανώνουμε δεδομένα στον εγκέφαλό μας και μας βοηθά επίσης να γνωρίζουμε πώς πρέπει να ενεργούμε ανά πάσα στιγμή. Εάν είστε ακατάστατος άνθρωπος ή δεν ολοκληρώνετε τη συνάντηση με αυτόν τον ζαχαρωτό ή με το ιδανικό ζαχαροπλαστείο, ίσως είναι επειδή δεν ξέρετε πώς να προσαρμοστείτε σε κάθε στιγμή της σχέσης.

Εάν έχετε ήδη μάθει πώς να προσελκύετε νεότερες γυναίκες ή έχετε ήδη γνωρίσει έναν sugar daddy που σας αρέσει , σε αυτήν την ανάρτηση θα εξηγήσουμε ποιες είναι οι φάσεις ή τα στάδια που περιλαμβάνει μια σχέση στη χρονολόγηση ζάχαρης και πώς να ενεργείτε ανά πάσα στιγμή για να μην να χάσει το νήμα. Παρόλο που εξαρτάται επίσης από τον τύπο του μωρού με ζάχαρη , αν θέλετε να πετύχετε τον στόχο να έχετε αυτή την ικανοποιητική σχέση, συνεχίστε να διαβάζετε.

Μόλις ξεπεραστούν οι μύθοι για τον κόσμο του μπαμπά ζαχαροπλαστικής , στο sDating υπάρχουν κάποια βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, δεν είναι να συναντήσετε κάποιον και να βγείτε με αυτό το ζευγάρι την επόμενη μέρα. Έχουμε ήδη εξηγήσει σε πολλές αναρτήσεις ποια είναι τα βήματα στο πρώτο ραντεβού, αλλά τι συμβαίνει μετά; Λοιπόν ας ξεκινήσουμε από την αρχή:

1- Η σπίθα που ανάβει στο πρώτο ραντεβού

Όταν συναντάμε έναν μπαμπά με ζάχαρη ή ένα sugar baby, συνήθως ξεκινάμε με κουβέντα. Κανονικά εσείς και ο πιθανός σύντροφός σας “ζάχαρη” ζείτε στην ίδια πόλη ή κοντά και συναντάτε κοινά μέρη. Είναι μια καλή αρχή για να συναντηθείτε σε ένα μέρος που ξέρετε και οι δύο για να νιώσετε άνετα.

Εάν έχετε διαβάσει τις αναρτήσεις σχετικά με τις πρώτες ημερομηνίες του ιστολογίου, θα γνωρίζετε ήδη πολλά για το πώς πρέπει να ενεργείτε αυτήν τη στιγμή, τι πρέπει να ρωτήσετε και όλα όσα σχετίζονται με τα πρώτα ραντεβού. Ανεξάρτητα από το είδος του ραντεβού και τον τόπο, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συμβούν.

  • Δεν υπάρχει συναίσθημα: Αν δεν πάει όπως θα θέλαμε εδώ, οι άλλες φάσεις έχουν τελειώσει, καλύτερα να πούμε κάτι άλλο. Το να συνεχίζετε να τεντώνετε μια σχέση από ανάγκη ή να βλέπετε τι θα συμβεί συνήθως δεν πάει καλά.
  • Μπορεί να φτάσει σε κάτι: Λοιπόν, ίσως είναι ένα από εκείνα τα σπάνια αποσπάσματα στα οποία δεν γνωρίζετε πολύ καλά εάν η μεγάλη επιτυχία σας αντιμετωπίζει μια αποτυχία. Μερικές φορές, είτε λόγω κόπωσης, άγχους είτε μυριάδων λόγων, το ραντεβού δεν είναι σωστό. Αν νιώθετε ότι πρέπει να έχετε ένα δεύτερο ραντεβού, προτείνετε το.
  • Η σπίθα ανάβει: Αυτό θα ήταν το ιδανικό για να συμβεί η δεύτερη φάση. Στο ραντεβού έχετε δει ότι έχετε κοινά πράγματα και ήταν διασκεδαστικό. Η δεύτερη φάση λοιπόν έρχεται από μόνη της.

Όταν ανάβει η σπίθα, συνήθως υπάρχει μια ίντριγκα για τον άνθρωπο που έχετε απέναντί ​​σας και θέλετε να συνεχίσετε να τον γνωρίζετε. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για να μείνει το μωρό σας με ζάχαρη ή ο μπαμπάς σας να γοητευτεί από εσάς. Συνήθως έχετε κοινά πράγματα και θα θέλατε να κάνετε νέα πράγματα μαζί. Κανονικά όταν συμβεί αυτό θα κάνετε ο ένας στον άλλον πολλές ερωτήσεις για να γνωριστείτε καλύτερα και θα ανταλλάξετε απόψεις για να δείτε αν είναι παρόμοιες.

Όταν συμβαίνει αυτό και εφόσον το πρόσωπο που έχετε απέναντί ​​σας μπορεί να έχει ρομαντική προοπτική, η αδρεναλίνη και η ντοπαμίνη σας θα εκτιναχθούν στα ύψη όταν είστε με αυτό το ζαχαρωτό ή το ζαχαροπλαστείο. Δεν είναι τα πυροτεχνήματα της σχέσης, αλλά η σπίθα ανάβει. Ρθε η ώρα για πιο σοβαρά ραντεβού …

2- Επίσημα ραντεβού

Σύμφωνα με την Ιεραρχία των Αναγκών του Maslow, η ανάγκη ενός ανθρώπου για αίσθηση σύνδεσης κατατάσσεται ακριβώς κάτω από την ανάγκη του για ελευθερία και αυτοεκτίμηση. Οι άνθρωποι είναι κοινωνικά πλάσματα που χρειάζονται συνδέσεις για να νιώσουν καλά και να ευδοκιμήσουν.

Σε αυτή τη φάση, έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε πολλά κοινά με αυτό το απόσπασμα που τράβηξε το βλέμμα σας. Μοιράζεστε πολλές κοσμοθεωρίες, υποστηρίζετε τα σχέδιά σας εάν είστε sugar baby ή σας δίνετε αυτό που χρειάζεστε εάν είστε sugar daddy.

Έχετε καταλήξει σε μια συμφωνία στην οποία και οι δύο είστε άνετοι. Λοιπόν σε αυτή τη φάση έχετε ήδη καταλάβει μια θέση στην ατζέντα του άλλου και είστε μέρος της ζωής τους. Η συμφωνία που έχετε επιτύχει είναι κάτι φυσικό και δεν απασχολεί πλέον μέρος των συνομιλιών σας. Οι δυο σας είστε άνετοι και σιγά σιγά διατηρείτε μια κανονικότητα στα ραντεβού.

Σε αυτή τη φάση αναπτύσσεται μια συγκεκριμένη χημεία, όταν είστε μαζί δημιουργείται ντοπαμίνη και σεροτονίνη, τα οποία είναι χημικές ουσίες της ευτυχίας. Η ζαχαρωτή θα χαρεί να βρεθεί με έναν ενδιαφέροντα άντρα που την υποστηρίζει στη συμφωνία της και ο μπαμπάς με τη ζάχαρη να απολαύσει την ομορφιά και την παρέα ενός ζαχαρωτού.

Σε αυτή τη φάση δημιουργείται ένας δεσμός που μπορεί να διαρκέσει για χρόνια. Καθώς δίνονται οι δραστηριότητες, τα ταξίδια, τα δείπνα, εσείς οι δύο θέλετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί. Κατ ‘αρχήν, όταν συμβαίνει αυτό, το ενδιαφέρον για γνωριμίες με άλλα άτομα μειώνεται και ο χρόνος που περνάτε μαζί αυξάνεται.

3- Το στάδιο άνεσης

Αυτό είναι όταν η σχέση sugar dating αρχίζει να εκπληρώνεται! Σε αυτό το στάδιο τα SD / SB αλληλοσυμπληρώνονται πλήρως. Είναι το μεσαίο σημείο όπου οι δυο σας είστε απόλυτα άνετοι. Σε αυτή τη φάση, ο σεβασμός και η στοργή είναι απόλυτος και όλα κυλούν αυθόρμητα.

Κανονικά σε αυτό το στάδιο ο μπαμπάς σας έχει γίνει μια άνεση και κάποιος που εκτιμάτε και εκτιμάτε. Το Sugarbaby γίνεται αυτός ο καθαρός αέρας που σε βγάζει από τη ρουτίνα και έχεις πάρει την αγάπη της. Μια σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται στην οποία υπερβαίνει αυτό που θέλετε; al Τι θέλουμε;

Σε αυτό το στάδιο είστε και οι δύο πιο χαλαροί και μπορείτε να είστε ο εαυτός σας. Έχετε δεχτεί ο ένας τον άλλον, η συμφωνία είναι σωστή και περνάτε καλά μαζί. Αυτή είναι μια κρίσιμη φάση, δύσκολη για να ξεπεραστεί και στην οποία πολλοί σύντροφοι sugar dating μπορούν να σπάσουν. Ωστόσο, εάν αυτό δεν συμβεί, πηγαίνει στην καλύτερη φάση όλων.

4- Πλήρης σύνδεση ή τέταρτο στάδιο

Αυτό είναι το χρυσό αστέρι μιας σχέσης sugar dating. Αν και ενδέχεται να προκύψουν ενοχλήσεις σε αυτό το στάδιο, στη δημοσίευση στο ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ ενός μπαμπά ζαχαροκάλαμου και ενός ζαχαροπλαστείου εξηγούμε πώς να βελτιωθούμε σε αυτό το στάδιο. Σε αυτή τη φάση είστε ευχαριστημένοι με την ιδέα να έχετε το DS ή το μωρό σας στη ζωή σας.

Είναι μια φάση στην οποία είναι ήδη ένα αδιαίρετο μέρος της ζωής σας και στην οποία υπάρχει στοργή, οικειότητα και ένας συνολικός δεσμός. Τώρα είναι όταν έχετε μια πλήρη σχέση sugar dating με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

  • Γνώση: Γνωριστήκατε και συμπαθείτε ο ένας τον άλλον, γνωρίζετε τα όνειρα, τους στόχους σας, ακόμη και τα τραύματα και το παρελθόν σας. Γι ’αυτό ξέρετε τι χρειάζεται ο άλλος και τον ευχαριστείτε με φυσικό τρόπο.
  • Αλληλεξάρτηση: Αν και ανάλογα με τον άλλο ακούγεται λίγο κακό, σε αυτή τη φάση υπάρχει μια «εξάρτηση», δηλαδή το άλλο άτομο είναι ήδη μέρος της ζωής σας και της ρουτίνας σας.
  • Να είστε προσεκτικοί: Ανησυχείτε ο ένας για τον άλλον φροντίζοντας τις ανάγκες και κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να αποτρέψετε το άλλο άτομο να υποφέρει. Έχετε συνδεθεί και θέλετε να κάνετε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο.
  • Εμπιστοσύνη: Υπάρχει εμπιστοσύνη και διακριτικότητα. λέτε ο ένας στον άλλον οικεία πράγματα και η εμπιστοσύνη είναι απόλυτη. Οι συζητήσεις είναι βαθύτερες και εκφράζεις τα συναισθήματά σου.
  • Ανταπόκριση: Σε λεπτές στιγμές, ο σύντροφός σας με τη ζάχαρη θα σας δείξει ότι μπορείτε να βασίζεστε σε αυτήν. Σας υποστηρίζει και σας βοηθά πέρα ​​από τη συμφωνία που ήταν στην αρχή και αυτό ανταποδίδεται.
  • Δέσμευση: Υπάρχει δέσμευση πέρα ​​από το φυσικό ή οικονομικό επίπεδο. Έχει δημιουργηθεί μια φιλία και στοργή που θα συνεχιστεί ανεξάρτητα από το αν η σχέση ή η συμφωνία λήγει.

Οι σχέσεις γνωριμιών ζάχαρης απαιτούν δουλειά και δέσμευση

Όταν μιλάω με μωρά με ζάχαρη ή sugar daddyδες με ζάχαρη, ένα από τα προβλήματα που βλέπω είναι ότι ο «χρόνος» αυτών των τύπων σχέσεων δεν είναι πολύ γνωστός . Ζούμε σε μια κοινωνία γρήγορου φαγητού, εργασίας και γρήγορης αγάπης. Σε πολλές περιπτώσεις θέλουν να έχουν μια συμφωνία και ένα SD από τη μια μέρα στην άλλη, σε πολλές περιπτώσεις εγκαταλείπουν τον εαυτό τους σε λιτές σχέσεις που δεν τους ικανοποιούν πραγματικά. Είναι σημαντικό να μάθετε τι είναι ο sugar daddy πριν βγείτε ραντεβού.

Η γνωριμία με τη ζάχαρη απαιτεί χρόνο και υπερβαίνει κατά πολύ τις απλές σποραδικές σχέσεις ή πληρωμές κατόπιν ραντεβού. Είναι μια σχέση στην οποία αναζητείται μια δέσμευση με την πάροδο του χρόνου, είναι ένας τύπος σχέσης που πρέπει να φροντίζεται και να διατηρείται. Η εύρεση ενός πραγματικού ζαχαροπλαστείου ή ενός πραγματικού ζαχαροπλαστείου δεν είναι εύκολη, απαιτεί επιμονή και κατανόηση. Αλλά όταν πρόκειται για sugar dating, είναι κάτι περισσότερο από κρύα ραντεβού για να κάνεις παρέα.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up