συντηρητική ζάχαρη μωρό
συντηρητική ζάχαρη μωρό

Στον κόσμο της sugar dating, πρέπει να έχετε κατά νου ότι η σχέση πάντα θα “διέπεται” από μια συμφωνία μεταξύ δύο ατόμων. Πάνω απ ‘όλα, στην αρχή της σχέσης η συμφωνία πρέπει να είναι απόλυτα ικανοποιητική και για τους δυο σας. Ένας από τους πιο διαδεδομένους μύθους σχετικά με τον μπαμπά Susgar στην Ellada είναι ότι πρόκειται για σποραδικές σχέσεις. Ωστόσο, καθώς η σχέση εξελίσσεται, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στο είδος της σχέσης και στη συμφωνία που είχε στην αρχή.

Η αναζήτηση μακροχρόνιων συμφωνιών είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που διακρίνει τον μπαμπά sugar daddy . Ο στόχος είναι να υπάρξουν συμφωνίες που διαρκούν και να βρουν τον ιδανικό sugar daddy – sugar baby με τον οποίο θα περάσουν ποιοτικό χρόνο και αμοιβαία οφέλη.

Μερικές φορές έρχεται μια στιγμή που η συμφωνία διαλύεται, δίνοντας τη θέση της σε κάτι πιο οικείο, όπου τα συναισθήματα αρχίζουν να παρακάμπτουν αυτή τη συμφωνία. Σε αυτό το σημείο πηγαίνετε από μια σχέση τύπου Sugardate σε μια πιο επίσημη σχέση.

Ο γάμος δεν πρέπει να αποκλείεται από τις σχέσεις με την sugar dating στις οποίες πολλά ζευγάρια έχουν καταλήξει σε γάμο. Ωστόσο, αυτά τα πράγματα πρέπει να προκύψουν και να μην τα αναγκάσουν. Οι πιο συντηρητικοί τείνουν να είναι πιο ανοιχτοί στο να παντρευτούν και να ερωτευτούν έναν άντρα, ακόμα κι αν είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτούς. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα διασημοτήτων που απολαμβάνουν μεγάλη σταθερότητα με τους συντρόφους τους και χρειάζονται πολλά χρόνια.

Ωστόσο, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι υπάρχει η δυνατότητα μακροπρόθεσμων ρυθμίσεων στον κόσμο της sugardating, αλλά πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι δεν υπάρχουν πολλές μακροπρόθεσμες sugar date που οδηγούν σε γάμο.

Ωστόσο, ο γάμος δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς ως πιθανότητα στον κόσμο της “sugar” και εάν προκύψει η πιθανότητα, η Sugarbabys και η Sugardaddys πρέπει να ρωτήσουν ο ένας τον άλλον εάν είναι έτοιμοι να βγουν με έναν συντηρητικό σύζυγο και να παντρευτούν.

Lookάχνετε για ένα συντηρητικό sugar baby:

Το να πηγαίνετε νωρίς με την προσποίηση του γάμου πριν ξεκινήσετε μια sugar datingδεν είναι πιθανώς μια καλή ιδέα, καθώς μπορεί να αποξενώσει τον πιθανό σύντροφό σας. 

Για τα Sugarbabies και Sugardaddys, μπορεί να είναι εύκολο να ερωτευτείς ένα άτομο που νοιάζεται για σένα και σε σέβεται, αλλά θυμήσου γιατί επέλεξες τον κόσμο της sugardat που χρονολογείται αρχικά, οπότε αναρωτήσου αν ο σύντροφός σου ψάχνει το ίδιο πράγμα.

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο κόσμος της sugar dating είναι πολύ ευρύς και υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι μπαμπάδων που αναζητούν διαφορετικά πράγματα και συμφωνίες. Ωστόσο, εάν κάποιος ψάχνει καθαρά για μια συναισθηματικά ικανοποιητική σχέση, οι συμφωνίες για τη sugardate μπορεί να έχουν περιορισμούς εάν δεν αναζητηθεί ο ιδανικός σύντροφος.

Έτσι, αν αυτό που ψάχνουμε είναι ένας σύντροφος για έναν πιθανό γάμο, πρέπει να πάμε με μολυβένια πόδια για να μάθουμε αν το άλλο άτομο είναι ανοιχτό σε αυτή τη δυνατότητα χωρίς να τον τρομάξει.

Μετάβαση από τη sugar dating στη σχέση:

Μετά από λίγο καιρό γνωρίζοντας το sugar baby, υπάρχουν ορισμένα γεγονότα που θα μπορείτε να αναγνωρίσετε.

Η φιλία συχνά μετατρέπεται σε αγάπη, αλλά η αγάπη δεν γίνεται ποτέ φιλία.

Λόρδος Μπάιρον

Αφήστε πίσω σας το οικείο ζήτημα:

Εάν μια μακροπρόθεσμη συμφωνία με ένα συντηρητικό κορίτσι είναι αυτό που θέλετε, η οικειότητα πρέπει να έρχεται τελευταία. Αναγνωρίστε αν της αρέσουν τα παιδιά, συζητήστε για ένα μέλλον μαζί ή πού θα θέλατε να την πάτε διακοπές ή τι είδους σπίτι θα ήθελε να αγοράσει και για τους δύο σας. Αφήστε το θέμα οικειότητας να είναι, αλλά ποτέ μην μπείτε κατευθείαν στην ουσία.

Συνεχής επικοινωνία

Εάν έχετε ήδη περάσει από μια σχέση καθαρά «sugar» σε μια συντηρητική, η σταθερή επικοινωνία και η ελευθερία να αναρωτιέστε τι θέλετε ο ένας από τον άλλον θα είναι πάντα το κλειδί. 

Σκεφτείτε αν είστε αρκετά προετοιμασμένοι για να συγκρατήσετε την πίεση του γάμου και να νιώσετε ελεύθεροι, ακόμη και σε μια δεσμευμένη, σχέση πλήρους απασχόλησης. Λάβετε υπόψη ότι ένας συντηρητικός SB δεν θα αποδεχθεί γενικά μια σχέση sugar dating σε μεγάλες αποστάσεις .

Ποτέ μην συμβιβάζεστε με λιγότερα

Η διατήρηση της σχέσης ζωντανής όταν μεταβαίνετε σε μια συμβατική σχέση είναι πολύ σημαντική. Μην περιμένετε να χάσει εκείνα τα ταξίδια ή τα δώρα που της κάνατε. Αν ψάχνετε για έναν γλυκό γάμο, είναι σημαντικό να μην αφήσετε τα πρώτα συναισθήματα που είχατε στην αρχή. Προχωρώντας και δίνοντάς της δώρα θα την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι νοιάζεστε για αυτήν ανεξάρτητα από τη φάση της σχέσης στη σχέση σας.

Θα περιμένει από εσάς να την πάρετε σε περιστασιακά ραντεβού και ταξίδια και θα πρέπει, αλλά ποτέ μην χάσετε την εστίασή σας στο να μην συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο από αυτό που θέλετε. Θα είστε έτοιμοι να αναλάβετε την πίεση της δέσμευσης και επίσης να διατηρήσετε την πραγματική έννοια του sugar daddy;

Προχωρώντας από αυτό που θα πουν

Οι άνθρωποι πάντα θα έχουν κάτι να πουν. Θα πουν γιατί παντρεύεστε μια κοπέλα μικρότερη από εσάς και θα επισημάνουν ότι αυτό δεν είναι σωστό, ωστόσο αν αυτό είναι που σας κάνει ευτυχισμένο θα πρέπει να το κάνετε. Μην σε νοιάζει τι λέει ο κόσμος αν έχεις μια νέα και γλυκιά σύζυγο θα κάνεις πολλές φθόνες.

Συναισθηματική σύνδεση

Το πρόβλημα για τους επιχειρηματίες είναι ότι πολλές φορές είναι τόσο βυθισμένοι στον κόσμο των επιχειρήσεων που τους είναι δύσκολο να συνδεθούν σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, ένα από τα πλεονεκτήματα του να είσαι sugar daddy είναι ότι επαναφέρει τον επιχειρηματία στην πιο προσωπική του πλευρά.

Αυτό που ξεκινά ως απλή επιχείρηση μερικές φορές καταλήγει να αναδεικνύει τα συναισθήματα που είχε χάσει αυτός ο άνθρωπος μετά τις δύσκολες μέρες της δουλειάς. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε πώς να προσελκύσετε νεότερες γυναίκες ως επιτυχημένες sugar daddys για να επιτύχετε ένα συντηρητικό sugar baby. Ο επιτυχημένος άνθρωπος στην επιχείρηση δεν πετυχαίνει πάντα προσωπικά, αλλά η γνωριμία με τη ζάχαρη μπορεί να είναι ένα καλό εργαλείο για να επανασυνδεθείτε. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε Τέσσερα λάθη του Sugardaddy στο Dating νεαρές γυναίκες .


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up