Το πρώτο βήμα για να βρούμε ένα sugar baby σύμφωνα με αυτό που ψάχνουμε ή για να γίνουμε εκείνο το κορίτσι που βρίσκει πραγματικά αυτόν τον μέντορα που θέλει τόσο πολύ, είναι να ξέρουμε τι είναι ακριβώς ένα sugar baby .

Γνωρίζουμε τον εαυτό μας και πάνω από όλα ξέρουμε καλά τι μπορούμε να προσφέρουμε. Σε αυτήν την ανάρτηση γράφω για τέσσερις τύπους sugar baby και τι ψάχνουν για να γνωρίζουμε καλά σε ποιο προφίλ μπορούμε να χωρέσουμε.

Ως SB πρέπει να γνωρίζετε τι είδους ανάγκες έχετε, ποια είναι τα κίνητρά σας για να βρείτε τον γλυκό και ποια χαρακτηριστικά έχει ένας πραγματικός sugar daddy . Τελικά και με όλους τους μύθους που υπάρχουν για τους sugar daddys, είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε αυτό που θέλουμε αν δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Μπορεί να χρειαστείτε λίγα λεπτά για να διαβάσετε την ακόλουθη ανάρτηση.

Η βασίλισσα των μετρητών, ο κυνηγός μετρητών:

Θέλει να πάρει ζύμη, αλλά όχι με κανέναν τρόπο. Πρέπει να το έχεις είτε επειδή θέλεις να πληρώσεις υψηλότερο ενοίκιο είτε να πας για ψώνια, είναι αδιάφορο.

Το να έχει ένα γεμάτο πορτοφόλι την κάνει να νιώθει καλά, ακόμα κι αν δεν το ξοδέψει αργότερα, το απλό γεγονός ότι η τράπεζα με καλή φιγούρα την κάνει να νιώθει ξεχωριστή. Έχει απομνημονεύσει τις 8 συμβουλές για να συμβιβαστεί με ένα POT.

Οι κυνηγοί μετρητών συνήθως εξοικονομούν και κατευθύνουν τους ανθρώπους. Τείνουν να έχουν αρκετά επιχειρηματικό μυαλό, αν και πρέπει να είστε προσεκτικοί με εκείνους που ψάχνουν χρήματα για άλλους τύπους ψυχαγωγίας, οι τελευταίοι είναι καλύτερα να μην ασχολούνται πολύ μαζί τους γιατί θέλουν πάντα περισσότερα.

Θα εκτιμήσει πολύ τις συζητήσεις για χρήματα, επιχειρήσεις, έξοδα, τιμές, είναι το πάθος της και είναι καταναλωτής σε κάποιο βαθμό. Εάν έχετε ραντεβού με μια νεαρή κοπέλα αυτού του τύπου και σας αρέσει να μιλάτε για χρήματα, δεν θα βαρεθείτε.

Η πριγκίπισσα του σπιτιού

Η «πριγκίπισσα του σπιτιού» έχει καλυμμένα τα έξοδά της και δεν χρειάζεται χρήματα, αναζητούν αποκλειστικότητα και πολυτέλεια. Είναι ένα κορίτσι που ξέρει πώς να ξεχωρίζει από άλλα sugar baby . Δεν χρειάζεστε τακτική ή μηνιαία υποστήριξη. Αυτό που ψάχνετε είναι μια καλή κρουαζιέρα στην Καραϊβική, μια επίσκεψη σε ένα πολυτελές σπα ή το καλύτερο εστιατόριο της πόλης. Της αρέσει να πηγαίνει χέρι -χέρι με έναν άντρα σε πολυτελή και πολύ vip μέρη, είναι ευγενικοί και μπορείτε πάντα να τους πάρετε σε συναντήσεις ή εκδηλώσεις.

Όταν έχετε ραντεβού με μια “πριγκίπισσα του σπιτιού” θα το γνωρίζετε από το μέρος όπου θέλει να σας γνωρίσει, συνήθως θα είναι ένα αποκλειστικό και ακριβό μέρος. Από την άλλη πλευρά, ως sugar daddy, αν σας αρέσει να ανακαλύπτετε νέα και αποκλειστικά μέρη και να ενημερώνεστε για το τελευταίο μοντέρνο μέρος στην πόλη, σίγουρα το ξέρει. Είναι φυσική ερευνήτρια πολυτελών ταξιδιών και των πιο αποκλειστικών κλαμπ.

Το προστατευμένο κορίτσι

κορίτσι με κινητό χαμόγελο και γυαλιά

Της αρέσουν τα χρήματα και τα δώρα … αλλά δεν είναι οι κύριοι στόχοι της. Αυτός ο τύπος sugar baby έχει ένα όραμα για το μέλλον και για την επαγγελματική του καριέρα είναι έξυπνος και ξέρει πού θέλει να πάει.

Άχνει για προστάτη και μέντορα για να της μάθει να διαχειρίζεται την επαγγελματική της καριέρα, της αρέσει να μιλάει για επιχειρήσεις και μπορεί να είναι ένα εξαιρετικό μέλος της ομάδας της αν έχετε εταιρείες. Αναζητά γνώσεις και συνδέσεις, η μεγαλύτερη ψευδαίσθηση της είναι να πηγαίνει σε επαγγελματικές συναντήσεις για να μιλάει και να διασκεδάζει, της αρέσουν τα κοκτέιλ και τα δείπνα με φίλους.

Σήμερα στην Ellada είναι πολύ δύσκολο να ζήσει, οπότε σίγουρα θα χρειαστεί οικονομική υποστήριξη, αλλά είναι μια καλή επένδυση για το μέλλον και κάποιος για τον οποίο ένας sugar daddy μπορεί να είναι περήφανος στο μέλλον.

Στη Sugardaddy Ellada συναντάμε επιχειρηματίες από τον χρηματοπιστωτικό, τεχνολογικό ή υγειονομικό τομέα, ιδιώτες επενδυτές και νομικούς επαγγελματίες κλπ … Υπάρχουν επίσης συναντήσεις SugarDaddys όπου μπορείτε να συναντήσετε ανθρώπους σε όλη την Ellada, αν και σε εκείνα τα μέρη πολλές φορές όπως λέει ο λόγος, όχι όλοι είναι διαμάντια που λάμπουν.

Παντρέψου με

κορίτσι που διδάσκει βέρα

Θέλει να παντρευτεί, να κάνει παιδιά και να ζήσει άνετα, οπότε αν ψάχνετε για γάμο ή κάτι μακροπρόθεσμο, αυτή μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας. Σίγουρα έχει μάθει τους τρόπους αποπλάνησης του sugar baby, έτσι ώστε το ποτ της να μένει μαζί της. Δεν χρειάζεται να κλείνεσαι σε τίποτα, αλλά το να παντρευτείς χρειάζεται χρόνο και αφήνεις τον εαυτό σου να φανεί όπως είσαι. Θα ξέρετε αν είστε με ένα «παντρευτείτε με» επειδή θα σας μιλήσει για παιδιά, για όμορφες περιοχές για να ζήσετε και είναι συνήθως μια πολύ συντηρητική γυναίκα.

Αν και οι σχέσεις δεν είναι ένα σύνολο, αυτές είναι λίγο πολύ οι 4 τύποι σχέσεων που μπορούμε να βρούμε στον κόσμο του Sugardater στην Ellada. Υπάρχουν επίσης άλλοι τύποι sugar baby που δεν πρέπει ποτέ να συναντήσετε και μπορείτε να διαβάσετε για τους τύπους των μπαμπάδων που μπορεί να συναντήσετε . Ευχαριστώ που μας διαβάσατε.

Υπάρχουν πολλά υπέροχα κορίτσια που θέλουν να γίνουν sugar baby, κορίτσια που εκτιμούν την ωριμότητα, το κύρος και το να ξέρουν πώς να είναι. Ωστόσο, σε αυτόν τον κόσμο, οι sugar daddy μπορούν να συναντήσουν κορίτσια που μπορεί να έχουν περισσότερο αλάτι από τη sugar.

Υπάρχουν ενέργειες που μπορούν να καταστρέψουν την εμπειρία ενός ώριμου άντρα που αναζητά την παρέα ενός νεαρού κοριτσιού. Αυτό κάνει ακόμα και τους πιο γενναιόδωρους μπαμπάδες να αισθάνονται σκεπτικοί απέναντι σε αυτόν τον κόσμο και να εγκαταλείψουν την αναζήτησή τους.

Οι τύποι των κοριτσιών για τους οποίους μιλάμε στη συνέχεια τείνουν να αναζητούν άντρες με προβλήματα. Εάν έχετε προβλήματα μοναξιάς ή είστε διαζευγμένος daddy, ενδιαφέρεστε να διαβάσετε αυτήν την ανάρτηση.

Πρέπει να διευκρινιστεί ότι ορισμένοι μπορεί να έχουν τα χαρακτηριστικά για τα οποία μιλάω σε αυτήν την ανάρτηση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι τοξικά, πολλοί είναι νέοι στο παιχνίδι και δεν γνωρίζουν ακόμα καλά πώς πρέπει να συμπεριφέρονται.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι sugar babyς που πρέπει να γνωρίζετε και να απορρίπτετε αν τους συναντήσετε:

Τύποι sugar baby που δεν πρέπει ποτέ να γνωρίζετε

Εάν ξεκινάτε, μπορείτε να κάνετε πολλά τυπικά λάθη στις γνωριμίες, όπως ο sugar daddy . Η αναγνώριση ορισμένων συμπεριφορών θα σας βοηθήσει να διαχωρίσετε το σιτάρι από το άχυρο. Είναι επίσης σημαντικό να μάθετε πώς να προσελκύετε νεότερες γυναίκες, έτσι ώστε όταν έχετε το ιδανικό κορίτσι να σας αρέσει. Εδώ σας λέμε μερικά sugar baby που είναι καλύτερα να αναγνωρίσετε για να μην τα γνωρίζετε. Χωρίς αμφιβολία, το να γνωρίζετε ποια είναι καλύτερα να μην γνωρίζετε θα σας βοηθήσει να γίνετε μπαμπάδες χωρίς προβλήματα:

Κορόιδο

Κορίτσι που παίρνει πολλούς κύβους ζάχαρης

Την ονομάσαμε για τον εθισμό της στο «πιπίλισμα sugar». Αυτό το Sugar Baby ανησυχεί περισσότερο για το επίδομά της από οτιδήποτε άλλο και απαιτεί συνεχώς περισσότερα, ακόμη και περισσότερα από όσα συμφωνήθηκαν αμοιβαία.

Ενώ μπορεί να έχει μεγάλους στόχους, η εξάρτησή του από τη sugar το έχει κάνει ειρωνικά αλμυρό.

Θα ζητήσει χρήματα από εσάς στο πρώτο ραντεβού και πριν από το πρώτο ραντεβού με πολύ άμεσο τρόπο. Δεν είναι κακό που σας ζητά βοήθεια στο πρώτο ραντεβού για να πληρώσετε το ταξί, τη βενζίνη για το αυτοκίνητό της ή να περάσετε την εβδομάδα, η διαφορά είναι ότι αυτός ο τύπος μωρού θα το ζητήσει πολύ άμεσα. Μερικές φορές θα έκαναν καλά στην αρχή πριν αρχίσουν να απαιτούν πάρα πολλά.

Σε αυτόν τον τύπο sugar baby μπορεί επίσης να υπάρχουν προβλήματα εθισμού και φυσικά δεν είναι βολικό για εσάς να συνεχίσετε με αυτό, καθώς ό, τι συμβαίνει μπορεί να οδηγήσει σε μια περίπλοκη κατάσταση. Μπορεί να είναι τρομερά υπονοητικό να παίρνεις όλο και περισσότερο, να μην παρασύρεσαι και να τρέχεις.

Ο παίκτης

Αυτό το Sugar Baby μπορεί να φαίνεται υπέροχο μέχρι να ανακαλύψετε την ανάγκη του να παίξει με το POT του. Αυτοί είναι άνθρωποι που συνήθως απαιτούν πολλή προσοχή στο παρελθόν.

Συνήθως είναι πολύ όμορφα και φλερτάρια. Τείνουν να ακυρώνουν συνεχώς τα ραντεβού την τελευταία στιγμή και βολικά. Ωστόσο, ανταποκρίνονται γρήγορα όταν το θέμα είναι επιδότηση. Έχει πάντα ένα κόλπο στο μανίκι, αφήνοντας το ποτ της εξαντλημένο και αναστατωμένο.

Συνήθως είναι κορίτσια που φαίνονται ανώτερα και τους αρέσει να αισθάνονται έτσι παίζοντας με τους άλλους. Απλώς μην θυμώνεις μόλις το κάνει δύο φορές, μην της τηλεφωνήσεις ξανά.

Δεν είναι τρελή και ξέρει τι κάνει, ψάχνει γρήγορα χρήματα και επινοούν ψεύτικα προβλήματα όπως «η μητέρα της είναι άρρωστη στο νοσοκομείο και χρειάζεται χρήματα για να πληρώσει τους λογαριασμούς» ή «πώς ο αδερφός της μπήκε σε κάποιο είδος καταστροφή και χρειάζεται χρήματα για να λύσει το πρόβλημα, “όλα για να σε λυπηθεί, απλά ξέρω ότι είναι μια από τις ψεύτικες”.

Μικρή sugar πικρή

Είναι ένα κορίτσι με μια κακή στάση που κανένα ποσό κατανομής ή προσοχής δεν μπορεί να κάνει γλυκό. Είναι συνήθως ένα ελκυστικό κορίτσι που συνηθίζει όλους τους άντρες να την ακολουθούν.

Δεν είναι ευχάριστος με τις σύντομες απαντήσεις του, τη μικρή ψυχραιμία και την ασέβεια φύση του. Καμία ποσότητα ομορφιάς δεν αναπληρώνει τη λιτή διάθεση και την κακή της στάση. Κάθεται σε έναν υψηλότερο θρόνο από τον υπόλοιπο κόσμο, ή έτσι νομίζει.

Μερικές φορές αυτός ο τύπος sugarbabe μπορεί να βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου και ποτέ δεν βλάπτει να τους δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, αφού μερικές φορές εκείνο το τείχος που έστησαν για άμυνα κρύβει ένα ωραίο και ωραίο κορίτσι. Ωστόσο, αν νομίζετε ότι είναι πάρα πολύ, μην παρασυρθείτε από την ομορφιά του και φύγετε.

Καρχαρίας

Να είστε πολύ προσεκτικοί, κάτω από την εμφάνιση της καλής κοπέλας της κρύβεται ένας θηλυκός βελοσυλλέκτης χειρότερος από αυτόν στο Jurasic Park. Αυτό είναι το χειρότερο είδος Salt Baby, χρησιμοποιεί τακτικές εκβιασμού και εκβιασμού για να πάρει αυτό που θέλει.

Χρησιμοποιήστε χειριστικές τεχνικές για να προσπαθήσετε να κρατήσετε μακριά τους φίλους και την οικογένειά σας, ώστε να μην σας ανοίξουν τα μάτια. Θα νιώσει ζήλια και θα σας κάνει να νομίζετε ότι σας αγαπά και ότι θέλει να είναι μαζί σας ανά πάσα στιγμή.

Ξέρει πολύ καλά για τι πάει, θέλει να είναι μια πλούσια και ισχυρή γυναίκα και θα πάει πάνω από όλα τα άλλα, είστε μια επιχείρηση από την οποία μπορείτε να αποκομίσετε όλη την κερδοφορία. Εάν κάποια στιγμή παρατηρήσετε ότι χειραγωγούν για να σας μεταφέρουν σε ένα λάκκο χωρίς πάτο, γιατί σας αγαπώ;

Θα πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί για να διατηρήσετε την ιδιωτική σας ζωή ασφαλή, διότι ένα από αυτά τα κορίτσια μπορεί να σας καταστρέψει τη ζωή μέσω εκβιασμού, θα θέλει να μάθει πού ζείτε, αν είστε παντρεμένοι εάν έχετε παιδιά, πού εργάζεστε. Προσοχή, υπάρχουν επαγγελματίες εκβιασμού που ζουν από αυτό.

Ένας προσωπικός προβληματισμός

Όπως ανέφερα και παραπάνω, ορισμένα κορίτσια βρίσκουν ακόμα τη θέση τους στον κόσμο των sugar dating και μπορούν να έχουν ορισμένες «πλασματικές» συμπεριφορές χωρίς να γνωρίζουν πολύ καλά πώς να ενεργήσουν.

Η εύρεση ενός πραγματικού SD που θέλει να βοηθήσει ένα νεαρό κορίτσι δεν είναι πάντα εύκολη. Οι Escamers και οι άνθρωποι που ψάχνουν μόνο ένα γρήγορο γαμήσιμο μπερδεύουν μερικές φορές τα κορίτσια που ξεκινούν και εξαιτίας αυτού η εφησυχαστική συμπεριφορά που είχαν στην αρχή μπορεί να γίνει πιο νευρική ή διαφορετική. Εάν είστε πραγματικός άντρας, θα ξέρετε πώς να το αντιμετωπίσετε και θα του δείξετε ότι δεν είναι όλα τα SD τα ίδια.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up