κορίτσι με ερωτηματικό στο κεφάλι της
Home » 10 ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε μεταξύ SD / SB
κορίτσι με ερωτηματικό στο κεφάλι της

Όταν ξεκινάμε στον κόσμο του ζαχαροπλαστείου και του ζαχαρωτού, έχουμε συνήθως πολύ ξεκάθαρα πράγματα, ξέρουμε τέλεια τι θέλουμε και ποιες είναι οι κόκκινες γραμμές που δεν θα περάσουμε.

Αλλά με τον καιρό μπορούμε να ανοίξουμε τον εαυτό μας σε νέες επιλογές και επίσης να βρούμε πράγματα που ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα μπορούσαμε να βρούμε. Υπάρχουν πολλοί τύποι sugar daddy και μωρού ζάχαρης, και χάρη σε αυτό σε πολλές στιγμές είναι δυνατό να κάνετε ένα άλλο βήμα στη σχέση. Σε αυτήν την ανάρτηση θέλω να επιστρέψω σε κάποια πράγματα για τα οποία θα πρέπει να μιλήσουμε σε μια σχέση SD / SB πριν πηδήξουμε στην πισίνα και καταλήξουμε μπερδεμένοι.

Η σχέση σας θα είναι ολοκληρωτική;

Το έχουμε επαναλάβει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά το θέμα της οικειότητας τείνει να γίνει μία από τις κύριες συζητήσεις που πρέπει να γίνουν πριν ή κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι είναι το sugar baby , πρέπει να είστε σαφείς για τις διαφορές με έναν συνοδό . Δεν χρεώνετε ως αντάλλαγμα για στενές σχέσεις, πολύ λιγότερο για ώρα.

Τόσο το sugar baby όσο και ο μπαμπάς με ζάχαρη πρέπει να επιτύχουν συναίνεση όσον αφορά τους σεξουαλικούς δεσμούς τους. Πρέπει να είστε ξεκάθαροι ότι οι στενές σχέσεις δεν είναι υποχρεωτικές και αν το αποδεχτείτε, πρέπει να είναι πρόθυμα. Ένα sugar baby δεν πρέπει ποτέ να αισθάνεται υποχρεωμένο να είναι οικείο και αυτό πρέπει να διευκρινιστεί με το δοχείο σας.

Θα γίνουν παιχνίδια;

Μερικοί ώριμοι άντρες λατρεύουν να παίζουν με τους SB τους στο τηλέφωνο, να είναι σε επαφή ή σε σχέσεις από απόσταση. Αν σας αρέσει αυτό, θα πρέπει να ρωτήσετε τον SB ή εάν είστε ζαχαρωτός ρωτήστε τον SD σας εάν θα υπάρξει sexting. Αλλά να είναι σαφές ότι η χρονολόγηση ζάχαρης δεν έχει καμία σχέση με την πώληση φωτογραφιών ή βίντεο.

Εάν, για οποιονδήποτε λόγο, το SB σας δεν μπορεί να το κάνει, πρέπει να το σεβαστείτε και όχι να πιέσετε, πρέπει να έχετε κατά νου ότι πολλά κορίτσια στην Ισπανία ζουν σε κοινόχρηστα διαμερίσματα ή με τους γονείς τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προστασία της ιδιωτικής ζωής και ο σεβασμός για το ζαχαρωτό σας πρέπει να είναι πρωταρχικής σημασίας. Ομοίως, εάν είστε SB και ο ζαχαρωτός σας ζητά διακριτικότητα, πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες και να τοποθετήσετε τον εαυτό σας στη θέση τους.

Πώς θα σας προσφέρει ο πατέρας της ζάχαρης τα οφέλη που ζητάτε;

Πρέπει να είστε ξεκάθαροι για τους στόχους σας πριν συναντήσετε έναν ώριμο άντρα. Θέλετε το SD σας να σας ταξιδέψει; Maybeσως θέλετε να σας βοηθήσω στο κολέγιο; ή Θα θέλατε ένα μείγμα από όλα λίγο;

Λοιπόν, αυτό είναι σημαντικό, γιατί το να φοράς ένα στυλ ζαχαροπλαστικής με έναν πλούσιο ώριμο άντρα είναι κάτι όμορφο, αλλά ίσως προτιμά να σου κάνει δώρα και ταξίδια αντί για κάρτα ή μετρητά, ή αντίστροφα, μπορεί να προτιμήσει να σε βοηθήσει μηνιαία ή εβδομαδιαία. Ρωτήστε τον για τις ανάγκες σας και τον στόχο σας στη σχέση ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις αργότερα.

Πόσο συχνά και πώς θα σας κάνουν δώρα ή βοήθεια;

Τι ορίζει τον sugar daddy; , Η γενναιοδωρία σου. Και όσο πιο συχνά το εκφράζεις, τόσο το καλύτερο για ένα ζαχαροκάλαμο. Όταν μιλάτε σε έναν DS, ρωτήστε τον πόσες φορές θέλει να συναντηθεί, πώς θα σας ευχαριστήσει για τον χρόνο σας μαζί του και πότε και πώς θα το κάνει.

Ομοίως, όπως και η SD, όταν πηγαίνετε για ραντεβού με μια νεαρή γυναίκα, μην διστάσετε να έχετε πάντα μια λεπτομέρεια, ακόμα κι αν υπάρχει συμφωνία ενδιάμεσα. Το να κάνετε τη ζαχαροπλαστική σας χαρούμενη θα σας φέρει καλές στιγμές.

Τι είδους σχέση ψάχνετε;

Ένας μπαμπάς με ζάχαρη μπορεί να ψάχνει μια σχέση τύπου φίλου, μια πιο ανοιχτή σχέση, ή μπορεί ακόμη να ψάχνει ένα ωραίο νεαρό κορίτσι για να παντρευτεί. Ομοίως, τα ζαχαρωτά μπορούν να ζητήσουν γάμο με έναν ώριμο άντρα ή απλά να διασκεδάσουν.

Πριν υπάρξει παρεξήγηση, είναι καλύτερο να ξεκαθαρίσετε τι ψάχνετε, εάν θέλετε μια πολύ μακροχρόνια σχέση ή μια διασκεδαστική σχέση που βασίζεται περισσότερο στη φιλία παρά σε κάτι πιο σοβαρό θα πρέπει να το διευκρινίσετε.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε πώς θέλουμε να περνάμε χρόνο με τον σύντροφό μας SD ή SB. Είναι περισσότερο μια ρομαντική σχέση; Maybeσως μια ακόμη σχέση να βγεις έξω για ποτό; Λοιπόν, αυτό είναι σημαντικό να μιλήσουμε για …

Θα λάβει το Sugar Baby επιπλέον υποστηρίξεις;

Υπάρχουν πολλά υποστηρίγματα που μπορεί να σας προσφέρει το Sugardaddy, για παράδειγμα, να πληρώσετε για το γυμναστήριο, μια περιποίηση ομορφιάς ή ένα σπα. Αν ψάχνετε για κάτι τέτοιο, πείτε του, πείτε του τι σας αρέσει να κάνετε και δεν μπορείτε και ζητήστε του να σας πληρώσει για αυτό. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε εάν θα απαιτήσει από εσάς να ταξιδέψετε μαζί του. Εάν ναι, είναι σημαντικό να γνωρίζετε κάποια πράγματα πριν ταξιδέψετε με τον sugar daddy σας .

Υπάρχει χώρος για να ερωτευτείς;

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη στις γνωριμίες που κάνει ένας sugar daddy είναι η αποτυχία να σηκώσει ή να ρωτήσει πόσο μακριά είναι πρόθυμο να φτάσει το ζαχαροκάλαμά τους. Στενά συνδεδεμένο με το σημείο 8 αυτό το σημείο μερικές φορές φαίνεται να αγνοείται, αλλά για να αποφύγουμε να περάσουμε από ένα κακό ποτό καλό είναι να το διευκρινίσουμε. Είστε ανοιχτοί ή ανοιχτοί στην αγάπη; Και είναι ότι μερικές φορές σε αυτόν τον τύπο σχέσης ο ένας από τους δύο ερωτεύεται και αν το άλλο άτομο από την αρχή είναι κλειστό να ερωτευτεί, έρχεται η ταλαιπωρία.

Μην διστάσετε λοιπόν να ξεκαθαρίσετε αυτό το σημείο και να μην πέσετε στους μύθους που υπάρχουν γύρω από τους μπαμπάδες της ζάχαρης ότι είναι γυναικολόγοι κ.λπ. Αν και είναι ήδη γνωστό ότι η αγάπη συχνά δεν ελέγχεται, μπορείτε επίσης να έχετε μια προδιάθεση ή όχι προς αυτήν. Αν ψάχνετε για αγάπη με έναν ώριμο άντρα ή αν ψάχνετε για αγάπη με μια νεαρή γυναίκα, μην ντρέπεστε να το πείτε.

Πώς θα είναι η ιδιωτικότητα μεταξύ σας;

Τα SD συχνά έχουν γυναίκες και φήμη που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αμαυρωθούν. Εάν ναι, ένα SB πρέπει να καταλάβει και επίσης να ξέρει πώς να συμπεριφέρεται. Για να βελτιωθείς στις πιο οικείες στιγμές πρέπει να μάθεις να προσελκύεις νεότερες γυναίκες για να είναι επιτυχημένες. Ομοίως, ως SD πρέπει να καταλάβετε με τον ίδιο τρόπο ότι ένα ζαχαρωτό έχει μια προσωπική ζωή και μπορεί να μην είναι άνετο να έχει σχέση με πολλές κλήσεις ή εισβολές.

Μιλώντας για το αν χρειάζεστε απόλυτη ιδιωτικότητα και ποια είναι η κατάστασή σας από αυτή την άποψη, θα σας βοηθήσει να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις από φίλους ή συζύγους. Όταν βγαίνεις με νεαρά κορίτσια πρέπει να είσαι διακριτικός. Ακολουθούν μερικές συμβουλές προστασίας προσωπικών δεδομένων για τη γνωριμία με τη Sugar dating.

Είναι και οι δύο ανοιχτοί για άλλες σχέσεις;

Ορισμένοι Sugardadys μπορεί να αναζητούν αποκλειστικότητα και αν ανακαλύψουν ότι το babybaby τους είναι με κάποιον άλλο, μπορούν να κόψουν τους δεσμούς τους και ίσως αυτό να μην είναι το καλύτερο που μπορεί να σας συμβεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε πριν από την έναρξη της σχέσης εάν είστε σε άλλες σχέσεις ή εάν είστε ανοιχτοί σε άλλες σχέσεις ή όχι.

Ομοίως, εάν είστε μόνος DS θα πρέπει να διευκρινίσετε αυτό το σημείο, διότι εάν το SB σας το αγαπήσει, μπορεί να την βλάψει να μάθει ότι είστε σε άλλες σχέσεις. Είναι καλύτερα λοιπόν να διορθώσετε τα πάντα στην αρχή της σχέσης.

Σε ποιες περιπτώσεις θα τελειώσει η σχέση σας;

Αυτή είναι η τελευταία κρίσιμη ερώτηση σε μια σχέση SD / SB που πρέπει να κάνουν ο ένας στον άλλο. Θα ήταν ψέμα το τέλος της σχέσης; Ποιες είναι οι γραμμές που θα σε κάνουν να αφήσεις τη σχέση; Maybeσως εγκαταλείπατε τη σχέση αν αρχίσετε να ερωτεύεστε; Μάθετε επίσης πώς να είστε μπαμπάδες χωρίς προβλήματα για να αποφύγετε τις κακές εμπειρίες.Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up