sugar daddy
sugar daddy

Σε μια άλλη ανάρτηση εξηγήσαμε ήδη πώς να αναγνωρίσετε έναν ψεύτικο sugar daddy . Γνωρίζετε όμως τα χαρακτηριστικά που έχουν οι sugar daddys; Όταν ένας sugar daddy ψάχνει για ένα sugar baby η διόρθωση είναι απαραίτητη και υπάρχουν πολλά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν από έναν συνηθισμένο άντρα εκτός από το οικονομικό ζήτημα. Σε αυτήν την ανάρτηση σας λέω αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Πολλά sugar baby έχουν κουραστεί από “κονσέρβες” ραντεβού και SD που μοιάζουν με αντίγραφα.

1. Ακούνε ενεργά.

Αν βρίσκεστε σε αυτόν τον κόσμο εδώ και πολύ καιρό, πιθανότατα είχατε πολλά ραντεβού, είναι πιθανό σιγά σιγά να σταματάτε να ακούτε. Στην ανάρτησή μας σχετικά με ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στο πρώτο ραντεβού, εξηγήσαμε ήδη τι να ρωτήσετε. Αλλά κάτι που ξεχωρίζει έναν κύριο είναι η ικανότητα να ακούει.

Όλοι απολαμβάνουμε να μιλάμε για τον εαυτό μας και για τον εαυτό μας. Αλλά η ακρόαση είναι κάτι που δεν ξέρουν όλοι να κάνουν. Η εμπειρία μαθαίνει στους ώριμους άντρες να ακούν και ότι η ειλικρίνεια είναι σημαντική. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζετε πώς να κάνετε τις σωστές ερωτήσεις.

Οι άνθρωποι που ξέρουν πώς να ακούν θα σας ζητήσουν να τους πείτε ιστορίες για τη ζωή και τις λεπτομέρειες σας. Ένας ώριμος άντρας συνήθως κάνει ανοιχτές ερωτήσεις όπως ποια είναι η δουλειά σου; αντί: Με τι ασχολείσαι;

Η εμπειρία μαθαίνει στους ώριμους άντρες να ακούν και ότι η ειλικρίνεια είναι σημαντική

2. Θυμούνται όσα λέγονται σε εισαγωγικά.

Σχετικά με την ενεργή ακρόαση είναι να θυμάσαι αυτό που σου λένε. Δεν έχει νόημα να κάνεις μια συνομιλία για να γνωρίσεις έναν άνθρωπο αν δεν θυμάσαι τίποτα μετά. Από την άλλη πλευρά, αν δεν θυμάστε τίποτα, σημαίνει ότι δεν έχετε δώσει σημασία. Στη χρονολόγηση sugardating είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις ανάγκες του άλλου ατόμου, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να ακούτε και να θυμάστε.

Το να θυμάστε τι θέλει ή χρειάζεται το άλλο άτομο, όπως ένα δώρο ή μια δραστηριότητα, είναι ένα σαφές σημάδι ότι είναι ένας πολύτιμος γλυκός. Η ανάμνηση όσων λέγονται σε μια συνομιλία βοηθά μια καλή σχέση αυτού του τύπου να ξεκινήσει καλά.

3. Ξέρουν πώς να σε ρωτήσουν ευγενικά

Υπάρχει ένα πράγμα που ονομάζεται φαινόμενο Benjamin Franklin , το οποίο αποδεικνύει ότι είναι πιο ευχάριστο για ένα άτομο να ζητά μια χάρη με καλούς τρόπους παρά να του κάνει τη χάρη. Ακούγεται αντιφατικό, αλλά είναι. Αυτός ο τύπος άντρα, λαμβάνει υπόψη ότι ένα sugar baby μπορεί επίσης να τον βοηθήσει. Το να ζητήσετε μια μικρή χάρη ή συμβουλή δείχνει ότι εκτιμάτε τη γνώμη του ατόμου που έχετε απέναντί ​​σας.

Ένας sugar daddy ξέρει πώς να ζητήσει βοήθεια εάν πρόκειται να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του ή σε προσωπικά θέματα. (Συμβουλή: αν σας ζητήσει να κόψετε το γκαζόν του, κακό).

4. Συγχαίρουν σωστά

Σε όλους μας αρέσουν τα κομπλιμέντα, αλλά τα ειλικρινή και ουσιαστικά κομπλιμέντα. Τα παντα. Συνήθως ένας sugar daddy δεν κάνει κονσερβοποιημένα κομπλιμέντα σε ένα ραντεβού. Το τυπικό ότι είσαι όμορφη που σε κοιτάζει πάνω κάτω δεν είναι αυτό που αναμένεται από έναν κύριο. Sayσως πείτε ότι το φόρεμα σας φαίνεται υπέροχο και εκεί που το αγοράσατε … yesσως ναι, αλλά προσέξτε τα κομπλιμέντα. Ένα SD πληρώνει αποκλειστικά και ειλικρινή κομπλιμέντα ή κλείνεται.Ένας Sugardaddy συμμετέχει και γιορτάζει τις επιτυχίες του sugar baby του.

5. Εκπέμπουν ηρεμία

Οι επιχειρηματίες και οι πιστοληπτικοί άνθρωποι έχουν μάθει γενικά να διατηρούν την ψυχραιμία τους. Η ζωή ενός επιτυχημένου ανθρώπου δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Είναι άνθρωποι με ηγεσία που ξέρουν πώς να παραμένουν ήρεμοι και να μην καταρρέουν υπό πίεση . Γι ’αυτό είναι επιτυχημένοι άντρες.

Δεν μπορούν όλα να πάνε καλά σε ένα ραντεβού. Ό, τι κι αν συμβεί, ένα SD παραμένει ήρεμο. Η ζωή είναι συχνά αυτοσχεδιασμός και είναι σε εκείνες τις στιγμές που ξεχωρίζει ένα γλυκό.

6. Δεν είναι προβλέψιμα ή βαρετά

Τα SD συνήθως αναζητούν κάτι διαφορετικό. Συνήθως οι επιχειρηματίες έχουν μια πολύ ριζική ρουτίνα και είναι στην ελεύθερη ζωή τους που προσπαθούν να ξεφύγουν από αυτή τη ρουτίνα.

Ο ρομαντισμός αφορά τα συναισθήματα και η sugardating αναζητά με κάποιον τρόπο αυτό το συναίσθημα. Ένας άντρας που αποδέχεται το τυπικό ή το φυσιολογικό δεν ταιριάζει σε αυτό που ξεχωρίζει ένα sugar dating.

7. Είναι παθιασμένοι

Κανονικά ένας άνθρωπος που φτάνει σε κάτι στη ζωή είναι επειδή έχει πάθος. Ένα από τα πράγματα που λέω πάντα είναι: για να είσαι ενδιαφέρων πρέπει πρώτα να ενδιαφερθείς. Ξέρετε αν είναι sugar daddy γιατί είναι συνήθως παθιασμένος σε συγκεκριμένα θέματα. Όταν μιλά για θέματα που είναι παθιασμένα, συνήθως αξίζει να τα ακούσετε και να τα επαινέσετε.

Όταν κάποιος είναι παθιασμένος με κάτι και είναι καλός σε κάτι, σημαίνει ότι θυσιάστηκε για αυτό και ήταν επίμονος στο να το πετύχει. Αυτό είναι ένα κοινό χαρακτηριστικό του sugardaddys.

Τελικές σκέψεις:

Ενώ δεν υπάρχει εγγύηση για τη χημεία, αυτά τα χαρακτηριστικά είναι συχνά ζωτικής σημασίας. Αλλά και το πρόσωπο μπροστά σου πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να είναι αυθεντικές και όχι χειριστικές.

Θέλετε να γνωρίσετε sugardaddys ή sugarbabys;


Ανοίξτε ένα προφίλ στην πλατφόρμα γνωριμιών μας και
ξεκινήστε να συναντάτε άτομα υψηλού επιπέδου.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up