Home » Πώς να γνωρίσετε ένα συντηρητικό sugar baby: έναν λεπτομερή οδηγό

Στον κόσμο της ζαχαροπλαστικής, λάβετε υπόψη ότι η σχέση θα διέπεται πάντα από μια συμφωνία μεταξύ δύο ανθρώπων. Πάνω απ ‘όλα, στην αρχή της σχέσης, η συμφωνία πρέπει να είναι απολύτως ικανοποιητική και για τους δύο. Ωστόσο, καθώς η σχέση εξελίσσεται, ενδέχεται να υπάρχουν αλλαγές στο είδος της σχέσης και στη συμφωνία που ήταν αρχικά.

Η πιθανότητα να κάνουμε μακροπρόθεσμες συμφωνίες στον κόσμο που προκαλεί ζάχαρη είναι μεγάλη. Στην πραγματικότητα, ο στόχος είναι να έχουμε μακροχρόνιες συμφωνίες και να βρούμε το σωστό ζάχαρη – το ζάχαρο για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε.

Μερικές φορές έρχεται ένα σημείο όπου η χορδή μειώνεται, δίνοντας τη θέση σε κάτι πιο οικείο όπου τα συναισθήματα αρχίζουν να είναι πάνω από αυτήν τη χορδή. Αυτό συμβαίνει όταν πηγαίνουμε από μια σχέση τύπου ζάχαρης σε μια πιο επίσημη σχέση.

Ο γάμος δεν πρέπει να αποκλείεται από ρομαντικές σχέσεις στις οποίες πολλά ζευγάρια βρέθηκαν σε έναν γάμο. Ωστόσο, αυτά τα πράγματα πρέπει να συμβούν και όχι να τα αναγκάσουν. Τα πιο συντηρητικά sugar baby είναι γενικά πιο πρόθυμα να παντρευτούν και να ερωτευτούν έναν άνδρα, ακόμα κι αν είναι πολύ μεγαλύτερος από αυτούς. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα διασημοτήτων που απολαμβάνουν μεγάλη σταθερότητα με τους συνεργάτες τους και χρειάζονται πολλά χρόνια.

Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί την πιθανότητα μακροχρόνιων συμφωνιών στον κόσμο της ζάχαρης, αλλά πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι λίγες μακροχρόνιες συμφωνίες sugar dating οδηγούν σε γάμο. Ωστόσο, ο γάμος δεν μπορεί να αποκλειστεί εντελώς ως πιθανότητα του σακχαρούχου κόσμου και εάν προκύψει η πιθανότητα, Το Sugar babys και το Sugardaddys πρέπει να κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το αν είναι έτοιμοι να γνωρίσουν έναν συντηρητικό σύζυγο και να παντρευτούν.

Ψάχνετε για μια συντηρητική ζάχαρη:

Ξεκινώντας από την αρχή με αξίωση γάμου πριν ξεκινήσετε μια σχέση ζάχαρης πιθανώς δεν είναι καλή ιδέα, καθώς θα μπορούσε να απομακρυνθεί από τον πιθανό σύντροφό σας. Για SD / SB, αυτό Είναι εύκολο να ερωτευτείς κάποιον που σε νοιάζει και σέβεται, αλλά θυμάσαι γιατί επιλέξατε πρώτα τον κόσμο της ζάχαρης που χρονολογείται, οπότε αναρωτηθείτε αν ο σύντροφός σας ψάχνει το ίδιο.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο κόσμος της ζαχαροπλαστικής είναι πολύ μεγάλος και οι άνθρωποι αναζητούν διαφορετικά πράγματα και προσφορές. Ωστόσο, εάν κάποιος αναζητά μόνο μια συναισθηματικά ικανοποιητική σχέση, οι διακανονισμοί ζάχαρης μπορεί να έχουν όρια εάν δεν αναζητείται ο ιδανικός σύντροφος. Αν λοιπόν ψάχνουμε ένα ζευγάρι για πιθανό γάμο, θα πρέπει να πάμε με τα πόδια για να μάθουμε αν το άλλο άτομο είναι ανοιχτό σε αυτήν τη δυνατότητα χωρίς να τους φοβάμε.

Μεταβίβαση εισαγωγικών ζάχαρης στη σχέση:

Αφού γνωρίσετε το μωρό σας με ζάχαρη, υπάρχουν μερικά γεγονότα που μπορείτε να αναγνωρίσετε.

Αφήστε το θέμα του σεξ πίσω:

Εάν θέλετε μια μακροπρόθεσμη συμφωνία με ένα συντηρητικό κορίτσι, το σεξ πρέπει να είναι το απόλυτο. Αναγνωρίστε εάν αγαπάτε τα παιδιά, έχετε συνομιλίες σχετικά με ένα κοινό μέλλον ή πού θέλετε να πάτε διακοπές ή τι είδος σπιτιού θέλετε να αγοράσετε και οι δύο. Αφήστε το ζήτημα του σεξ να προκύψει, αλλά μην φτάσετε ποτέ στο σημείο.

Συνεχής επικοινωνία

Εάν έχετε πάει ποτέ από μια σχέση καθαρής ζάχαρης σε μια συντηρητική, η συνεχής επικοινωνία και η ελευθερία να ρωτάτε ο ένας τον άλλον τι θέλετε ο ένας από τον άλλον θα είναι πάντα το κλειδί. Σκεφτείτε εάν είστε αρκετά προετοιμασμένοι να κρατήσετε την πίεση του γάμου και να αισθανθείτε ελεύθεροι, ακόμη και σε μια δεσμευμένη σχέση πλήρους απασχόλησης.

Ποτέ μην εγκατασταθείτε για λιγότερα

Η διατήρηση της σχέσης ζωντανή κατά τη μετάβαση σε συμβατική σχέση είναι πολύ σημαντική. Μην περιμένετε μέχρι να χάσω αυτά τα ταξίδια ή αυτά τα δώρα που κάνατε. Εάν αναζητάτε έναν επιτυχημένο γάμο, είναι σημαντικό να μην ξεχάσετε τα πρώτα συναισθήματα που είχατε στην αρχή. Ακολουθώντας με ενθουσιασμό και δίνοντας της τα δώρα, θα την κάνει να συνειδητοποιήσει ότι την αγαπάτε, ανεξάρτητα από το ποια φάση της σχέσης είναι εσείς.

Θα περιμένει από εσάς να την παίρνετε περιστασιακά για να κλείσετε ραντεβού και να ταξιδεύετε κάθε τόσο και θα πρέπει, αλλά ποτέ να μην ξεχνάτε την ανησυχία του να μην εγκατασταθείτε για λιγότερο από εσάς. Θα είστε διατεθειμένοι να αντιμετωπίσετε την πίεση της δέσμευσης και να διατηρήσετε τις βασικές αξίες του μπαμπά της ζάχαρης σταθερές;

Περνώντας αυτά που θα πουν

Οι άνθρωποι θα έχουν πάντα κάτι να πουν. Θα πουν γιατί παντρεύεστε ένα κορίτσι νεότερο από εσάς και θα σας επισημάνουν ότι δεν είναι σωστό, αλλά αν σας κάνει ευτυχισμένο θα πρέπει. Μην ανησυχείτε τι λέει ο κόσμος εάν έχετε μια νεαρή και γλυκιά γυναίκα, θα είστε ο φθόνος πολλών.

Συναισθηματική σύνδεση

Το πρόβλημα με τους επιχειρηματίες είναι ότι είναι συχνά τόσο βυθισμένοι στον επιχειρηματικό κόσμο που είναι δύσκολο για αυτούς να συνδεθούν σε προσωπικό και συναισθηματικό επίπεδο. Στην πραγματικότητα, ένα από τα προνόμια του να είσαι καλός SD είναι ότι είναι ευκολότερο να βρεις τον επιχειρηματία με την πιο προσωπική του πλευρά. Αυτό που ξεκινά ως μια απλή επιχείρηση μερικές φορές καταλήγει με τα συναισθήματα που είχε χάσει ο άντρας μετά από τις σκληρές μέρες της εργασίας.

Είναι σημαντικό ότι όταν είστε ένας sugar daddy που μεταβαίνει, ο επιτυχημένος άνθρωπος στην επιχείρηση δεν το παίρνει πάντα προσωπικά, αλλά η χρονολόγηση ζάχαρης μπορεί να είναι ένα καλό εργαλείο για την επανασύνδεση. Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε: 10 συμβουλές για να προσελκύσετε νεαρές γυναίκες και να έχετε καλύτερες ημερομηνίες.

Θέλετε να γνωρίσετε sugardaddys ή sugarbabys;


Ανοίξτε ένα προφίλ στην πλατφόρμα γνωριμιών μας και
ξεκινήστε να συναντάτε άτομα υψηλού επιπέδου.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up