Sugar daddy con diferentes tipos de chicas y muchachos indios diferentes tipos de relación
Home » Τύποι σχέσεων στο Sugar Dating

Δεν έχει σημασία τι είδους σχέση αναζητάτε. Στο SugarDaddyΕλλάδα® εξηγούμε τους 7 τύπους σχέσεων sugar που μπορούμε να βρούμε. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι ένας οδηγός, αλλά ότι υπάρχουν τόσοι τύποι σχέσεων όσες και οι τύποι των sugar daddys.

Αυτός ο οδηγός μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε το προφίλ μας, ορίζοντας τον τύπο σχέσης που ψάχνουμε. Δεν πρόκειται να επικεντρωθούμε στις πιο ιδιαίτερες σχέσεις, όπως η σχέση Βανίλιας ή η “splenda”Σχέση, αλλά οι τύποι σχέσεων στις οποίες υπάρχει πραγματική συμφωνία με έναν αληθινό sugar daddy. Υπάρχουν πολλοί μύθοι στον κόσμο για τη sugar dating , αλλά η πραγματικότητα είναι ότι οι σχέσεις είναι συνήθως καλές.

Φιλική σχέση

Αυτό είναι ένα στυλ σχέσης που μπορεί να οδηγήσει σε μια σχέση FWB όπου η διασκέδαση είναι το κύριο πράγμα. Σε αυτή τη σχέση δεν υπάρχει αποκλειστικότητα, αν και επιδιώκεται μια μακροχρόνια σχέση. Σε αυτή την περίπτωση το ζευγάρι είναι συνήθως ανοιχτό μυαλό και χωρίς ζήλια. Αν δείτε ότι χάνετε το χρόνο σας σε μια σχέση αυτού του τύπου, ίσως διαβάσετε τις συμβουλές έμπειρων sugar baby που θα σας βοηθήσουν. Σε αυτόν τον τύπο σχέσεων συνήθως δεν υπάρχει σεξ, αλλά υπάρχει συνενοχή και αμοιβαία βοήθεια. Αν και τείνουν να έχουν έναν ισχυρό συναισθηματικό δεσμό, δεν είναι ο ρομαντικός τύπος. Για να είναι επιτυχής αυτός ο τύπος σχέσης πρέπει να βασίζεται σε ισχυρή και ουσιαστική φιλία.

Οι άνθρωποι που αναζητούν τέτοιου είδους σχέσεις συχνά αναζητούν παρέα για να πραγματοποιήσουν δραστηριότητες που εκκρεμούν. Πολλοί θα αναζητήσουν έναν ομοϊδεάτη για να βγει σε πάρτι, συναυλίες ή φεστιβάλ. Άλλοι θα αναζητήσουν κάποιο σπορ που θα τους συνοδεύσει στο σκι, την αναρρίχηση ή την ιστιοπλοΐα. Σε πολλές περιπτώσεις, οι άντρες αναζητούν έναν σύντροφο ταξιδιού για να δουν νέα μέρη, αλλά δεν θέλουν να το κάνουν μόνοι τους.

Τα κορίτσια που τείνουν να αναζητούν τέτοιου είδους σχέσεις είναι συνήθως πολύ δραστήρια άτομα. Τους αρέσει να βγαίνουν και να διασκεδάζουν αλλά δεν θέλουν να ξεπεράσουν μια καλή φιλία. Συνήθως είναι κορίτσια με τα οποία μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα, ανοιχτά και κατανοητά.

Άτυπη Ραντεβού

Σε αυτόν τον τύπο σχέσεων συνήθως δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος. Κανονικά ο DS παραμένει “όταν μπορεί” με το sugar baby για να κάνει διαφορετικές δραστηριότητες. Η περιστασιακή γνωριμία είναι η καλύτερη στιγμή για να δοκιμάσετε τα νερά πριν συμβιβαστείτε με το POT σας . Μια περιστασιακή σχέση είναι αυτή χωρίς μεγάλη συναισθηματική προσκόλληση και χωρίς καμία υποχρέωση ή δέσμευση. Τελικά, μερικοί θα αναζητήσουν μια πιο αφοσιωμένη και αποκλειστική σχέση λόγω του αυξανόμενου δεσμού και του χρόνου μαζί.

Σε αυτούς τους τύπους σχέσεων, υπάρχουν συνήθως εξαιρετικά απασχολημένοι sugar daddys. Συνήθως θα αναζητήσουν ένα sugar baby που μπορεί να είναι εκεί για εκείνους όταν το χρειάζονται. Αυτό που ψάχνουν είναι να εξαερωθούν και να ξεφύγουν από το καθημερινό ή καθημερινό άγχος. Συνήθως είναι πολύ γενναιόδωροι, αλλά είναι δύσκολο να βρεις κάτι άλλο μαζί τους, επειδή συνήθως δεν έχουν χρόνο για τίποτα.

Παρόλο που οι SB δεν συμπαθούν συνήθως αυτό το είδος σχέσης, μερικοί τείνουν να περνούν τόσο πολύ χρόνο μπροστά σε βιβλία που όταν καλούνται να κάνουν κάτι διαφορετικό είναι πολύ χαρούμενοι.

Ελεύθερη σχέση

Σε ανοιχτές σχέσεις δεν υπάρχει αποκλειστικότητα, τα δύο μέλη του ζευγαριού μπορούν να έχουν άλλες σχέσεις. Τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι το ζευγάρι παραμένει συναισθηματικά αφοσιωμένο ο ένας στον άλλον, ενώ συμφωνεί να κάνει σχέσεις με άλλους ανθρώπους ή απλά δεν νοιάζεται καθόλου αν το κάνει ο σύντροφός τους όταν δεν το κάνουν.

Σε αυτόν τον τύπο σχέσεων υπάρχουν συνήθως άνθρωποι που αναζητούν «τη θέση τους» στον κόσμο της αγάπης. Για διαφορετικούς λόγους δεν θέλουν να δεσμευτούν και συνήθως συναντούν πολλά άτομα. Βγαίνουν μαζί τους και περνούν καλά και κάποια στιγμή μετακομίζουν σε μια πιο επίσημη σχέση όταν βρουν κάποιον που τους αρέσει.

Για τέτοιου είδους σχέσεις είναι καλύτερα να είστε προετοιμασμένοι αφού το άλλο άτομο δεν ψάχνει πάντα το ίδιο πράγμα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είστε απόλυτα σαφείς στη συμφωνία και να κάνετε στον εαυτό σας πολλές σημαντικές ερωτήσεις. Στις ερωτήσεις του άρθρου μεταξύ ενός sugar daddy και ενός sugar baby , εξηγούνται όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε και να ρωτάμε πριν καταλήξουμε σε συμφωνία.

Σχέση

Μπορούμε να μιλήσουμε ως ημι-αποκλειστική σχέση, είναι σχέσεις που βρίσκονται μεταξύ μιας ανοιχτής και μιας αποκλειστικής σχέσης. Ε ν η σχέση αυτή αρχίζει να είναι ένα συστατικό της φιλίας, Ι στοργή και οικειότητα, αλλά χωρίς δέσμευση. Και τα δύο μέρη θα επεξεργαστούν τα όρια και την αποκλειστικότητα της σχέσης στη συμφωνία για να διασφαλίσουν ότι θα κυλήσει ομαλά και χωρίς κανένα δράμα.

Αυτό είναι συνήθως το προοίμιο για μια αποκλειστική σχέση στην οποία η σχέση έχει ανεβάσει το επίπεδο δέσμευσης και συναισθήματος μεταξύ των δύο. Αν και δεν γίνεται μια τυπική σχέση, τα ραντεβού συνήθως ακολουθούνται περισσότερο και τα ταξίδια γίνονται συνήθως μαζί ή δραστηριότητες αρκετών ημερών.

Σε αυτή την περίπτωση, είναι συνήθως αρκετά ώριμα συναισθηματικά κορίτσια που αναζητούν κάτι πέρα ​​από απλή διασκέδαση. Η καθοδήγηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο σε τέτοιου είδους σχέσεις. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο με μερικές συμβουλές “ούτε η ομορφιά ούτε τα χρήματα είναι το παν . ” Θα μάθετε ότι πολλά sugar baby αναζητούν κάτι περισσότερο από χρηματοδότηση ή δώρα.

Αποκλειστική σχέση

Μια δεσμευμένη σχέση που γενικά περιλαμβάνει μια ισχυρή σωματική και συναισθηματική σύνδεση. Σε αυτόν τον τύπο σχέσης, και οι δύο έχουν αποφασίσει να ξεκινήσουν μια σοβαρή σχέση. Το να λέτε ότι προσφέρετε μια αποκλειστική σχέση μπορεί να είναι ένας τρόπος για να ξεχωρίσετε από άλλα sugar baby και να βελτιώσετε το προφίλ σας ως sugar baby . Σε αυτή την περίπτωση, η συμφωνία έγινε ισχυρή και έχετε όλα όσα χρειάζεστε από τον γλυκό σας.

Επιπλέον, συνήθως υπάρχει έλξη μεταξύ των δύο και μια υγιής και διασκεδαστική σχέση. Είναι μια αυστηρά μονογαμική σχέση και ο πιο επιθυμητός τύπος σχέσης για τα sugar babys στον κόσμο των γνωριμιών. Ορισμένες σχέσεις γνωριμιών sugar daddys να ξεκινήσουν πιο casual και να μετατραπούν σε αποκλειστικές σχέσεις με την πάροδο του χρόνου.

Γάμος

Μερικές φορές στη sugar dating επιτυγχάνεται συμφωνία γάμου. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε ήδη καταφέρει να κάνετε τον μπαμπά σας να μείνει μαζί σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνετε, αλλά αν έχετε ερωτευτεί και έχετε έρθει σε αυτό, σίγουρα τους έχετε εφαρμόσει όλους. Το ζευγάρι έλκεται να περάσει καλά μαζί και η συμφωνία που ήταν στην αρχή της σχέσης μεταμορφώνεται. Όταν ερωτεύεται έναν ώριμο άντρα μπορεί να καταλήξει σε γάμο, υπάρχουν πολλά παραδείγματα στα αστέρια του Χόλιγουντ που έχουν παντρευτεί ζευγάρια 15 χρόνια νεότερα.

Η ηλικία δεν έχει αγάπη, ξέρεις ότι είναι μπαμπάς, προσφέρει στον σύντροφό του μια άνετη και άνετη ζωή. Πολλές γυναίκες θέλουν αυτόν τον τύπο ζωής και αναζητούν μια κλασική σχέση, έχουν παιδιά και απολαμβάνουν τη ζωή με έναν ώριμο και ελκυστικό άντρα.

Συμπεράσματα.

Το φυσιολογικό είναι ότι οι συμφωνίες sugar dating αλλάζουν. Αυτό που επιδιώκεται σε αυτό το είδος συμφωνίας είναι να έχουμε ένα συναίσθημα με έναν σύντροφο να κάνουμε τις δραστηριότητες και να αποκτήσουμε αυτό που θέλουμε από το άλλο άτομο. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να το αναγκάσετε, οι σχέσεις γνωριμιών sugars μπορεί να φτάσουν λίγο πολύ, αλλά πρέπει πάντα να απολαμβάνετε το μονοπάτι που μας οδηγεί εκεί που μας οδηγεί.

Το θετικό είναι ότι σε αυτόν τον τύπο σχέσεων είναι ξεκάθαρο τι ψάχνετε από το άλλο άτομο. Από την αρχή υπάρχουν ορισμένοι όροι που πρέπει να τηρούνται και επομένως δεν υπάρχουν μπερδέματα.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up