Ομάδα ώριμων ανδρών που γελούν
Home » Τύποι sugar daddys που πρέπει να γνωρίζετε
Ομάδα ώριμων ανδρών που γελούν

Εάν γνωρίζετε ήδη τα πάντα για τα sugar daddies, τότε θα μάθετε τι είδους υπάρχουν. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι ανδρών που θα συναντήσετε στα ραντεβού με ζάχαρη. Σε αυτού του είδους τις σχέσεις, παρά όλους τους μύθους που υπάρχουν, επιδιώκεται μια μακροπρόθεσμη συμφωνία. Επομένως, η γνώση και η αναγνώριση του τι μπορούμε να βρούμε θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε το καλύτερο.

Σίγουρα υπάρχουν περισσότεροι τύποι και η προσωπικότητα ενός ατόμου μπορεί να αλλάξει ανάλογα με τη στιγμή στην οποία βρίσκεται. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε τη ζωτική στιγμή του δοχείου μας για να καταλάβετε την προσωπικότητά του. Σε αυτή την περίπτωση θα αποκαλύψουμε έξι τύπους ανδρών με τους οποίους θα συναντήσετε στην αναζήτησή σας για το τέλειο SD και μερικά «ψευδοδάκτυλα».

Ο ένοπλος

Το ονομάζω έτσι γιατί πάντα θα θέλεις να τραβάς το πιστόλι σου όλες τις ώρες. Αυτός ο τύπος άντρας είναι ένα αχαλίνωτο κορίτσι που βρίσκει ραντεβού. Θα τον βλέπετε συχνά στο διαδίκτυο και συνήθως επιμένει πολύ να έχει ραντεβού.

Αυτός είναι ο πλούσιος ώριμος άντρας που θα θέλει γρήγορα οικείες συναντήσεις. Μπορεί να λάβετε μερικά αξιοπρεπή μηνύματα από αυτόν τον τύπο του SugarDaddy, αλλά στη συνέχεια πηγαίνει κατευθείαν στην επιθυμία ενός ραντεβού με ένα νεαρό κορίτσι. Θα σας ρωτήσει τι είδους παιχνίδια σας αρέσουν ή ποια είναι η αγαπημένη σας θέση. Θα σας πει ότι έχετε υπέροχο σώμα που του στέλνετε σέξι φωτογραφίες και θα μιλάει συνεχώς για θέματα που σχετίζονται με την οικειότητα.

Αυτός είναι ο τύπος του άντρα με χρήματα που θα θέλει να μείνει σε ένα ξενοδοχείο ή να πάει κατευθείαν στο σπίτι του. Πίσω από αυτόν τον τύπο DS υπάρχουν συνήθως προβλήματα στοργής, πρόσφατος χωρισμός και έλλειψη στοργής. Μερικές φορές οι άντρες συγχέουν την αγάπη με το σεξ και παρόλο που χρειάζονται το πρώτο, το μπερδεύουν με το δεύτερο. Συνήθως είναι πολύ ατίθασος και αναζητά ραντεβού με νέες γυναίκες όλες τις ώρες.

Αν αποφασίσετε να τον συναντήσετε, εξηγήστε ότι δεν πρόκειται για στενές σχέσεις με αντάλλαγμα αποζημίωση και ότι δεν είστε διατεθειμένοι να έχετε τίποτα αν δεν υπάρχει πραγματική έλξη. Εάν συνεχίζει να επιμένει, σταματήστε. Ένας πραγματικός sugar daddy δεν πρόκειται ποτέ να έχει μια οικεία συνάντηση στο μυαλό του πριν από ένα καλό ραντεβού για να σας γνωρίσει.

Ο ευαίσθητος άνθρωπος

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που συνήθως αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες στη ζωή του και αναζητά διαφυγή και στοργή . Συνήθως πρόκειται για χωρισμό ή διαζύγιο με τη σύζυγό σας ή ακόμα και μάχη επιμέλειας. Εάν θέλετε ένα ραντεβού με έναν ευαίσθητο διαλύτη, μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Αποφύγετε να δώσετε ψευδή ελπίδα στον μπαμπά σας εάν είναι τέτοιος τύπος ή δεν ταιριάζετε αρκετά μαζί του.

Κάποτε έβγαινα με έναν πλούσιο άντρα για αρκετούς μήνες που μόλις είχε χάσει τη γυναίκα του έξι μήνες νωρίτερα. Πηγαίναμε για μεσημεριανό γεύμα μία φορά την εβδομάδα και στην πραγματικότητα αναπτύξαμε μια πραγματική φιλία. Έψαχνε για ραντεβού με μια νεαρή κοπέλα γιατί σύμφωνα με τον ίδιο χρειαζόταν κάποιον που δεν είχε διπλά ενδιαφέροντα και με ξεκάθαρη σχέση από την αρχή.

Αυτός ο άνθρωπος θα θέλει να μπορεί να ξεφορτώσει τα προβλήματα και τα συναισθήματά του σε κάποιον που βρίσκεται εκτός της δύσκολης κατάστασης που βρίσκεται. Μπορεί να θέλετε κάποια συμβουλή. Notσως όχι, αλλά κυρίως, θέλει απλώς ένα ραντεβού με μια νεαρή κοπέλα που θα τον ακούσει. Λάβετε υπόψη ότι όταν ένας άντρας περνά διαζύγιο, επιμέλεια ή κακή στιγμή μπορεί να έχει κάποιες μεταβολές της διάθεσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε γράψει μια ανάρτηση για το πώς να συμπεριφερθούμε με έναν διαζευγμένο πατέρα.

Εάν μόνο την ημέρα του ραντεβού είχατε μια ομιλία ή κακές ειδήσεις, μπορεί να είναι διαφορετικός άνθρωπος από το προηγούμενο ραντεβού. Θα κοιτάξει σε εσάς για υποστήριξη, αλλά μην τον αφήσετε να αποφορτίσει τις απογοητεύσεις σας, αν δείτε ότι κάποια στιγμή υπερβαίνει, θα πρέπει να του το πείτε. Να είστε ξεκάθαροι σε αυτό, απλά πείτε του ότι καταλαβαίνετε την άσχημη στιγμή που περνά αλλά ότι είστε εδώ για να τον βοηθήσετε να μην τον αφήσει να σας κατεβάσει, θα το καταλάβει και θα αλλάξει.

Το ραντεβού με νέες γυναίκες θα είναι μια διέξοδος από τα προβλήματα στο σπίτι για αυτόν τον τύπο DS , οπότε σίγουρα θα συνιστούσα να κάνετε σχέδια μαζί του που είναι διασκεδαστικά και αισιόδοξα. Ακούστε τον να του δίνει αγάπη ή να τον βοηθάει βγάζοντάς τον από τη ρουτίνα.

Ο ταξιδιώτης

Αυτός ο άντρας ψάχνει επίσης μια απόδραση. Ταξιδεύει πολύ, συνήθως για δουλειά και θέλει μια μικρή εταιρεία. Συνήθως βαριέστε ή είστε μόνοι και θέλετε να περάσετε χρόνο με μια όμορφη γυναίκα χωρίς κανένα άγχος. Συνήθως θέλετε μια περιστασιακή ρύθμιση και όχι κάτι πιο σοβαρό.

Κάποτε είχα μια μακροπρόθεσμη συμφωνία με έναν άνδρα από τη Μπαρτσελόνα α. Εργάστηκε στον ξενοδοχειακό τομέα και πέρασε περίπου το ένα τρίτο του χρόνου του στη Μαδρίτη. Πετούσα στη Μαδρίτη μία φορά το μήνα για 3 έως 4 ημέρες και πήγαμε σε παραστάσεις, πήγαμε για ψώνια και βγήκαμε στις περιοχές VIP της Μαδρίτης!

Wasταν πολύ διασκεδαστικό και οι άνδρες σαν κι αυτόν έχουν συνήθως πολλά χρήματα, οπότε θα είσαι VIP όλη την ώρα. Είναι επίσης συνήθως απασχολημένοι με τη δουλειά κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε είναι μια τέλεια ευκαιρία να ρωτήσετε αν μπορείτε να περάσετε την ημέρα ψωνίζοντας ή πηγαίνοντας σε ένα σαλόνι ομορφιάς.

Αυτό με το μπαστούνι του γκολφ

Αυτοί είναι άντρες που θέλουν απλώς να επιδεικνύουν. Θα θελήσει να σας πάει σε εκδηλώσεις ή κοινωνικές συγκεντρώσεις για να αναδειχθείτε ως η τελευταία καραμέλα που κατακτήθηκε.

Τα βλέμματα θα είναι προφανώς σημαντικά για αυτόν τον τύπο, οπότε αν δεν είστε διατεθειμένοι να γίνετε πλούσιοι και μακιγιαρισμένοι, αυτό πιθανότατα δεν είναι το κατάλληλο για εσάς.

Τα καλά νέα είναι ότι θα πάρετε καινούργια ακριβά ρούχα για όποια εκδήλωση και αν παρακολουθήσετε, αν είστε ερωτικό κορίτσι και σας αρέσει να επιδεικνύετε αυτό είναι το τέλειο ταίρι σας. Αφήστε τους να σας κοιτάξουν με το νέο σας φόρεμα Armani στο γκολφ, σηκώστε το κεφάλι σας, χαμογελάστε και απολαύστε. Εάν δεν βρίσκεστε σε ρόλο γυναικείου αντικειμένου και αναζητάτε κάτι πιο οικείο, δεν θα νιώσετε άνετα. Υπάρχουν πολλά SD που δεν είναι κομψά και τους αρέσει να βγαίνουν στα βουνά ή να πηγαίνουν σε ένα πνευματικό διαλογισμό. Αυτό όμως δεν ισχύει.

Ένας από τους καλύτερους φίλους μου έβγαινε κάποτε με έναν άντρα που ήταν στο διοικητικό συμβούλιο μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στη Σαραγόσα. Συνήθιζε να πηγαίνει σε αυτά τα καταπληκτικά γεγονότα μία φορά το μήνα.

Θα ήταν όλη η οργή και της αγόρασε μερικά από τα ωραιότερα φορέματα που έχει ακόμα! Παρόλο που παραδέχεται ότι κατά καιρούς ήθελε να ρίξει τον εαυτό του στο λαιμό του και να πνίξει το θέμα, ήταν αναμφίβολα ημέρες πολλών μαθημάτων και τώρα αποδίδει πολύ καλύτερα στην κοινωνία και τις επαγγελματικές συναντήσεις .

Αυτός ο άνθρωπος είναι συνήθως πολύ κοινωνικός, οπότε μπορείτε επίσης να συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους, αν και δεν συνιστώ να κάνετε το πρώτο βήμα για να μιλήσετε με άλλους στις συναντήσεις, θα πρέπει να είναι το κέντρο της προσοχής.

Ενώ η εμφάνιση είναι σημαντική, η διασκέδαση και η καλή εντύπωση είναι επίσης σημαντικές. Πρέπει να είστε σε θέση να συγκρατηθείτε, να μην πιείτε πολύ και να προσπαθήσετε να είστε ήσυχοι και να χαμογελάτε σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Είστε εκεί για να τον συνοδεύσετε. προσπαθήστε να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε και δείτε πώς κινούνται οι άνθρωποι.

El sugar daddy falso o “salt daddy”

Ο ψεύτικος είναι ένας κολλώδης τύπος που έχει την τάση να αναζητά ψυχαγωγία ή στη χειρότερη περίπτωση να απατά ένα πρωτάκι κορίτσι. Αυτός ο τύπος SD συνήθως ζητά πολλές φωτογραφίες, πηγαίνει κατευθείαν στο θέμα του σεξ ή σας λέει ότι σας πληρώνουν κατόπιν ραντεβού. Δεν ξέρει πώς να είναι μπαμπάς χωρίς προβλήματα και τείνει να τα έχει πολύ συχνά.

Το συμπέρασμα είναι ότι δεν γνωρίζετε τι είναι η χρονολόγηση ζάχαρης. Πιστεύει ότι είναι σε κάποιο είδος κλαμπ οικοδέσποινας και δεν αντιμετωπίζει τα κορίτσια με σεβασμό. Έχει την τάση να παζαρεύει όταν προσπαθείτε να συμβιβαστείτε μαζί του. 

Αν και δεν είναι ένας τύπος SD πιστεύουμε ότι είναι σημαντικό να το ονομάσουμε για να σας δώσουμε ένα υπόβαθρο εάν ξεκινάτε σε αυτόν τον κόσμο. Εδώ είναι μια σημαντική ανάρτηση που πρέπει να διαβάσετε: Πώς να εντοπίσετε ψεύτικες μπαμπάδες ζάχαρης.

Δύο τύποι ψευτο-ζαχαρούχου μπαμπά που πρέπει να γνωρίζουμε.

Αυτοί είναι δύο τύποι σχέσεων που μπορεί να επενδύσει ένα κορίτσι λαμβάνοντας υπόψη άλλους παράγοντες που δεν θα σκεφτόμασταν σε μια πραγματική σχέση sugar dating. Τα ονομάζω ψευδο-ζαχαρωτά γιατί δεν γίνονται πραγματικοί μπαμπάδες αλλά δεν είναι ούτε τυπικοί τύποι σχέσεων.

Ο σπλέντα μπαμπάς

Η αδυναμία ορισμένων κοριτσιών, είναι ένας αποφασισμένος άντρας που συνήθως δεν ξεπερνά τα 40 και ξεκινά μια καλή καριέρα. Αν και οικονομικά διαλυτικός, δεν είναι σε θέση να προσφέρει την πολυτέλεια ή την οικονομική ηρεμία που μπορεί να κάνει ένας sugar daddy. Αν και δεν είναι SD για χρήση, συνήθως γίνεται αυτό που λέμε σχέση βανίλιας.

Ο μπαμπάς της Σπλέντα τείνει να κάνει πολλά λάθη στα ραντεβού του , βγαίνει από το χέρι του για να δώσει στο ζαχαρωτό του όλα όσα χρειάζεται και θα προσπαθήσει να τη φροντίσει αλλά με ορισμένους σημαντικούς περιορισμούς. Αυτός ο τύπος SD θα προσπαθήσει να επιτύχει μια συμφωνία και θα προσπαθήσει να την εκπληρώσει, αλλά μερικές φορές μπορεί να παραπαίει. Αν θέλετε, σας αφήνουμε αυτόν τον σύνδεσμο όπου μπορείτε να μάθετε τι είναι ο μπαμπάς της Splenda και τις διαφορές.

Ο μπαμπάς Βανίλια ή ο μπαμπάς βανίλιας

Είναι μια σχέση χωρίς συμφωνία, αλλά στην οποία ο μπαμπάς πληρώνει και προσφέρει βοήθεια στο «μωρό του με ζάχαρη». Θα μπορούσαμε να το περιγράψουμε ως μια σχέση χωρίς συμφωνία που βρίσκεται μεταξύ μιας επίσημης σχέσης και της sugar dating. Περιλαμβάνει επίσης συναισθήματα και αυτός ο τύπος σχέσης είναι συνήθως συναισθηματικός και συναισθηματικός.

Αυτός ο τύπος είναι συνήθως ένας άντρας με κλασική και διαλυτική περικοπή που ψάχνει μια επίσημη σχέση με ένα νεαρό κορίτσι. Μία από τις διαφορές σε αυτούς τους τύπους σχέσεων είναι ότι συνήθως δεν υπάρχει τόσο μεγάλο χάσμα ηλικίας όσο στην πραγματική σχέση sugar dating. 

Ενώ σε μια κλασική σχέση τα έξοδα θα ήταν τα μισά σε αυτόν τον τύπο σχέσης, το οικονομικό βάρος, ειδικά στον ελεύθερο χρόνο, πέφτει στον «μπαμπά», αν και χωρίς συμφωνία μεταξύ τους. Εδώ μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις σχέσεις τύπου βανίλιας.

Ο πραγματικός sugar daddy

Αυτός είναι συνήθως ο τύπος του ατόμου που ψάχνει κάθε sugar baby, ένας άντρας που ξέρει πώς να τους κάνει σαν αυτόν ως sugar daddy . Οι άλλοι τύποι όπως ο «φίλος του ταξιδιού» ή ο «άνδρας της εκπομπής» πιθανότατα θα θέλουν να συναντιούνται μόνο μία φορά κάθε μήνα ή δύο, αλλά αυτός ο τύπος θα θέλει μια πιο τακτική σχέση SD / SB όπου θα βλέπονται ο ένας τον άλλον μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Είναι ένας πραγματικός SD, κύριος και μορφωμένος.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο που επιδιώκει να δημιουργήσει μια πραγματική σχέση μαζί σας και έχει τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν έναν μπαμπά ζαχαροκάλαμο : θα θέλει να πάει για δείπνο, παραστάσεις και διακοπές. Το σεξ δεν είναι το κύριο πράγμα και μπορεί να μην υπάρχει καν σεξ. Θα θελήσει να σας γνωρίσει και να σας δείξει ένα πραγματικό ενδιαφέρον για τη ζωή σας. Θα χαρούν να σας δώσουν ένα μηνιαίο επίδομα και συνήθως θα θέλουν να σας βοηθήσουν σε πράγματα όπως ενοίκιο ή δίδακτρα.

Αυτός ο τύπος ανθρώπου πρέπει να αγαπηθεί και πρέπει επίσης να αγαπήσει κάποιον. Θα σας βοηθήσει ό, τι χρειάζεστε, θα σας περιποιηθεί και θα σας φροντίσει και θα είναι ο έμπιστός σας. Μην ντρέπεστε να του λέτε για τα οικεία σας πράγματα και να του ζητάτε συμβουλές, του αρέσει να αισθάνεται χρήσιμος και ότι πηγαίνετε σε αυτόν όταν το χρειάζεστε.

Αυτοί οι άνδρες μπορεί να μην ψάχνουν για σχέση «ραντεβού» μαζί σας και μερικοί από αυτούς μπορεί να είναι παντρεμένοι, αλλά θα αναζητήσουν μια μακροχρόνια συμφωνία. Βρείτε ένα τέτοιο μπαμπά με ζάχαρη και θα έχετε μια γεμάτη και ικανοποιητική ζωή! Καλημέρα!


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up