Άνδρας και γυναίκα περπατούν στην παραλία στο ηλιοβασίλεμα
Home » Υπάρχει πλατωνική σχέση Sugar Daddy; Πώς να αποκτήσετε ένα γλυκό ειδύλλιο
Άνδρας και γυναίκα περπατούν στην παραλία στο ηλιοβασίλεμα

Είναι εκπληκτικό, αλλά αληθινό, υπάρχουν μερικοί sugar daddys που θέλουν μια ρομαντική σχέση, με ή χωρίς οικειότητα. Mightσως νομίζετε ότι δεν υπάρχει κάτι σαν πλατωνικός SD, αλλά πραγματικά υπάρχουν.

Οι πλατωνικοί sugar daddyς είναι σίγουρα πραγματικοί. Επιπλέον, είναι συνήθως πολύ γενναιόδωροι, πέρα ​​από τα πιο τρελά σας όνειρα . Ενώ οι πλατωνικοί SD δεν είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος, μπορείτε να καταφέρετε να μετατρέψετε μια ψυχρή σχέση σε κάτι περισσότερο.

Η ρομαντική σχέση με έναν sugar daddy μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή σας αν θέλετε να ταξιδέψετε σε υπέροχα μέρη, πολυτελή δώρα και να απολαύσετε δείπνα στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης. Ωστόσο, αν ψάχνετε για μηνιαίο επίδομα, πληρωμή λογαριασμών ή κολέγιο, συνήθως δεν λειτουργεί.

Κατά τη δημιουργία του προφίλ σας στο sugardaddyΕλλάδα είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι σε αυτό που ψάχνετε. Έτσι, μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σας sugar dating. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση “Λατρεύω να ταξιδεύω και να βγαίνω για δείπνο” θα βοηθήσει τον DS που δεν μπορεί να βγει έξω λόγω γάμου ή άλλων λόγων να μην σας γράψει. Εάν, από την άλλη πλευρά, πείτε ότι “δεν θέλετε να ταξιδέψετε και ότι θα θέλατε να πληρώσετε για το πανεπιστήμιο”, θα βοηθήσει άλλους τύπους SD να σας γράψουν.

Γιατί να αναζητήσετε τέτοιου είδους σχέσεις;

Ορισμένα sugar baby έχουν την έννοια της sugar dating ως δουλειά, άλλα ως τρόπος για να αποκτήσουν εμπειρίες και άλλα ως λίγο από όλα. Μάθετε λίγη αποπλάνηση για το sugar babe ή πώς να κάνετε το δοχείο σας να μείνει μαζί σας . Η αναζήτηση αυτού του τύπου σχέσεων μπορεί να έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων:

  1. Αυτοί οι τύποι sugar daddy είναι συνήθως χωρισμένοι ή ανύπαντροι, οπότε θα έχουν πολύ περισσότερο χρόνο για εσάς.
  2. Τείνουν να έχουν την έννοια του σεξ στο παρασκήνιο αναζητώντας περισσότερη στοργή και παρέα.
  3. Είναι επίσης συνήθως άνθρωποι που επιδιώκουν να κάνουν νέα και διαφορετικά πράγματα και να δοκιμάσουν νέα πράγματα όπως εσείς.
  4. Μερικοί είναι χωρισμένοι άνθρωποι και σε μια δύσκολη στιγμή μοναξιάς ή έλλειψης στοργής, που θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε μαζί τους.
  5. Κάποιοι μπορεί να είναι παντρεμένοι και αναζητούν παρέα μόνο επειδή αισθάνονται μοναξιά χωρίς σεξ.

Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι δεν περιλαμβάνουν όλες οι συμφωνίες σεξουαλική επαφή. Υπάρχουν πολυάριθμες σχέσεις και σχέσεις που είναι αμοιβαία επωφελείς και δεν περιλαμβάνουν καθόλου το σεξ.

Mayσως αναρωτιέστε πώς να βρείτε τις «πλατωνικές συμφωνίες με τους sugardaddy». Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να σας διδάξουμε τα πάντα για αυτούς τους τύπους συμφωνιών και πώς να τις βρείτε:

Παρουσιάστε τον εαυτό σας ως ερωτικό φίλο

Για να αποκτήσετε μια ρομαντική συμφωνία πρέπει να παρουσιαστείτε ως ένα φιλικό, ευαίσθητο και ερωτικό άτομο. Αυτό είναι το εντελώς αντίθετο από μια FWB ή “φίλη με οφέλη” όπου μένει από καιρό σε καιρό μόνο για ευχαρίστηση χωρίς τίποτα ως αντάλλαγμα.

Τονίστε τη συναισθηματική και φυσική σας εμφάνιση, το σεξ δεν θα είναι πάντα μακριά από το να είναι το κύριο ή το δευτερεύον. Χωρίς αμφιβολία, οι αγκαλιές και η στοργή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτόν τον τύπο σχέσεων.

Συνδεθείτε με την πνευματική σας πλευρά

Συνδεθείτε με την πιο ρομαντική και πνευματική πλευρά σας, κάντε του αγκαλιές και δείξτε τρυφερότητα έτσι ώστε να ξεχωρίζετε από άλλα sugar baby . Προσπαθήστε να αφήσετε στην άκρη το οικονομικό ζήτημα και να επισημάνετε πράγματα που θα θέλατε να κάνετε, όπως ταξίδια, εκδηλώσεις, θέατρα ή συναυλίες.
Σίγουρα έχετε όνειρα όπως να πάτε στη Νέα Υόρκη για ένα Σαββατοκύριακο, να περιηγηθείτε στα κανάλια της Βενετίας ή να δείτε αυτό το πολύ ακριβό γεγονός, να προτείνετε τέτοιου είδους εξόδους και πράγματα.

Προσπαθήστε επίσης να απολαύσετε απλά πράγματα όπως μια ζεστή σοκολάτα σε μια καφετέρια, ένα παγωτό, λουλούδια ή λεπτομέρειες αυτού του τύπου. Το καλύτερο πράγμα είναι να συνδεθείτε με πνευματικό τρόπο και να κατανοήσετε τις ανάγκες του sugar daddy σας ανά πάσα στιγμή. Η ακρόαση ρομαντικής μουσικής μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να συνδεθείτε με τα συναισθήματα ενός άντρα που έχει ανάγκη από αγάπη.

Γνωρίστε ανύπαντρους ή χωρισμένους sugar daddys

Οι άγαμοι DS και ειδικά τα διαζευγμένα άτομα τείνουν να είναι πιο ανοιχτά σε αυτό το είδος συμφωνίας. Θυμηθείτε επίσης να προστατευτείτε ως sugar baby από ψεύτικους ή αλατισμένους sugar daddys που μπορούν να σας υποσχεθούν ότι θα έχετε ένα υπέροχο ειδύλλιο και στη συνέχεια θα σας αφήσουν κρεμασμένο. Ο ρομαντισμός και η συμφωνία πρέπει να είναι σαφείς από την αρχή, καθώς οι άλλοι είναι συνήθως εντελώς κλειστοί σε ρομαντικά θέματα λόγω κακών εμπειριών.

Αν ψάχνετε για τέτοιου είδους συμφωνία, μη διστάσετε να ρωτήσετε μέσω της συνομιλίας αν είναι ανύπαντρος ή παντρεμένος. Μπορείτε επίσης να ρωτήσετε αν του αρέσει να ταξιδεύει ή ποια σχέδια του αρέσει να κάνει, ώστε να γνωρίζετε από την αρχή αν είναι ο τύπος του SD που ψάχνετε. Εδώ μπορείτε να μάθετε πώς να αντιμετωπίζετε έναν διαζευγμένο sugar daddy .

Γνωρίστε ρομαντικά μέρη για επίσκεψη για να κάνετε πρόταση γάμου

  • Ρομαντική απόδραση : Μια απόδραση σκι το Σαββατοκύριακο είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε ένα ρομαντισμό.
  • Εκδρομές και πικνίκ: Κάντε ένα πικνίκ σε ένα διακριτικό μέρος όπου μπορείτε να μιλήσετε και να απολαύσετε τη φύση.
  • Δείπνο σε εστιατόριο: Υπάρχουν επίσης πολύ ρομαντικά εστιατόρια όπου μπορείτε να πάρετε το SD σας.
  • Δείπνο στο σπίτι: Ένα δείπνο με κεριά και ήσυχη μουσική μπορεί να είναι μια καλή στιγμή για να του μαγειρέψετε.
  • Spa: Τα σπα είναι πολύ χαλαρωτικά και αν δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι μπορούν επίσης να προσκαλέσουν την αγάπη μεταξύ σας.
  • Ο κινηματογράφος: Ένα τέλειο μέρος για να ξαναζήσετε την πλατωνική ρομαντική sugar daddy είναι σίγουρο ότι θα λατρέψει μια ταινία. Παρακολουθήστε μια κλασική ταινία ή πρεμιέρα μαζί. Η κουβέντα μετά την ταινία σε ένα χαλαρό δείπνο μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Ποτέ μην παίζετε με τα συναισθήματα ενός άντρα

Η αναζήτηση του ρομαντισμού στις σχέσεις είναι επίσης αποτέλεσμα πληγωμένων καρδιών. Και είναι ότι τα χρήματα μερικές φορές δεν είναι το παν, πρέπει να είσαι μέρος της θεραπείας και όχι της ασθένειας.

Στον κόσμο του sugar daddy είμαστε εδώ για να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλον και να εμπλουτίζουμε τις σχέσεις, όχι να τις αφαιρούμε και να τις αποδυναμώνουμε απορροφώντας και απαιτώντας από τους άλλους αυτό που μας λείπει. Μπορεί να σας ενδιαφέρει να διαβάσετε: 8 συμβουλές για να επιτύχετε συμφωνία με το δοχείο σας.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up