οι γυναίκες σαγηνεύουν έναν sugar daddy
Home » Sugar baby Seduction: 10 τρόποι για να κάνετε το δοχείο σας να μείνει μαζί σας
οι γυναίκες σαγηνεύουν έναν sugar daddy

Το Sugar Dating είναι ένα συνολικό πακέτο προσποιήσεων, ένα παιχνίδι που είναι πολύ πραγματικό στη σημερινή κοινωνία. Για να παίξετε καλά πρέπει να γνωρίζετε τα κόλπα και να εκπαιδεύεστε. Με αυτόν τον τρόπο θα λάβετε την πολύτιμη ζάχαρη σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και με καλύτερο τρόπο.

Ως sugar baby , αποφασίσατε να ξεκινήσετε τον υπέροχο αγώνα για να κατακτήσετε το δοχείο σας, έτσι ώστε να σας περιποιηθεί και να σας περιποιηθεί όπως σας αξίζει. Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα τον βοηθήσουν να μείνει μαζί σας περισσότερο και να καλύψει τις ανάγκες σας.

Psychυχολογική όψη

Κάθε σχέση θα είναι διαφορετική, οπότε είναι σημαντικό να καταλάβετε τον τρόπο ζωής τους. Είναι καλό να μελετάς έξυπνα αν έχεις εναλλαγές στη διάθεσή σου, αυτά που σε κάνουν αστεία και αυτά που σε εκνευρίζουν.

Δεν είναι όλα ίδια και μερικές φορές το πρώτο ραντεβού μπορεί να είναι καταστροφικό. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν μερικοί που είναι πιο έμπειροι από άλλους. Για να καταλάβετε την ψυχολογία των sugar daddy είναι σημαντικό να πηγαίνετε σε πολλά ραντεβού . Η πρώτη εντύπωση μετράει πολύ, αλλά σιγά σιγά είναι το πώς κατανοούνται οι άνθρωποι. προσέξτε τα σημάδια.

Κάνε τον ευτυχισμένο

Ως SB, η αποστολή σας είναι να βεβαιωθείτε ότι ο sugar daddy σας είναι ευτυχισμένος. Η διασφάλιση της ευτυχίας του εγγυάται επίσης την ευτυχία σας και αυτό, με τη σειρά του, διασφαλίζει ότι θα συνεχίσει να σας παρέχει τα οφέλη που χρειάζεστε. Αυξήστε την αυτοεκτίμησή σας. Μάθετε τα επιτεύγματά του και μάθετε από αυτόν. Προσπαθήστε να φοράτε πάντα ένα χαμόγελο και να έχετε ένα θετικό πνεύμα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι αφήνετε στην άκρη τα κίνητρά σας ή ότι κάνετε την ευτυχία το κύριο πράγμα στη ζωή σας. Πρέπει να γνωρίζετε το όριο που δεν πρέπει να ξεπεραστεί, αν θυσιάζετε την ευημερία σας οποιαδήποτε στιγμή για να του δώσετε κάτι που σας ζητά, ίσως είναι καιρός να το ξανασκεφτείτε.

Γνωρίζοντας τα γούστα του, το να είσαι λεπτομερής και να τον ενθαρρύνεις σε στιγμές που έχει χαμηλή διάθεση θα είναι σημαντικό να κάνεις τον sugar daddy σου να σε περιποιείται και να σε περιποιείται.

Είναι ευγνώμων

Πρέπει να εκτιμήσετε τι σας φέρνουν αυτοί οι τύποι σχέσεων. Πρέπει να τον κάνεις να δει ότι σε κάνει ευτυχισμένο και ότι εκτιμάς ό, τι κάνει για σένα. Το να συνηθίζεις να λαμβάνεις δώρα μερικές φορές σε κάνει να χάνεις την ψευδαίσθηση της αρχής. Αν δεν θέλετε να τον χάσετε, μην χάσετε την ψευδαίσθηση του κάθε δώρου.

Η διατήρηση της ψευδαίσθησης από την αρχή δεν θα σας κάνει μόνο πιο ευτυχισμένους, αλλά και αυτόν. Το να του φορέσεις αυτό το πολύτιμο φόρεμα που σου έχει δώσει ή να ξοδέψεις ένα για να του κάνεις ένα δώρο μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός συνηθισμένου κοριτσιού και ενός SB που θέλει να είναι συνεχώς μαζί του.

Ντύνεται καλά σύμφωνα με το στιλ του

Ένας άντρας που οδηγεί ένα Harley Davidson 30.000 ευρώ δεν είναι το ίδιο με εκείνο που οδηγεί ένα Jaguar. Κάθε άτομο έχει το στυλ του, αν σας αρέσει το στυλ που έχει, προσπαθήστε να είστε συνεπείς με αυτό. Το μακιγιάζ είναι σημαντικό και το να ξέρεις τι να φορέσεις σε κάθε περίπτωση επίσης.

Μην κόβετε τον εαυτό σας εάν χρειάζεστε κάποια ρούχα σύμφωνα με τα γούστα τους, αλλά δεν αφορά ούτε το ντύσιμο. Εάν δεν σας αρέσει το στυλ τους, ίσως πρέπει να βρείτε ένα άλλο που είναι πιο κατάλληλο, αν είστε πολυτελείς δεν είναι καλή ιδέα να πάτε σε ένα ποδηλατικό κλαμπ, ακόμα κι αν το POT σας έχει μια συλλογή από προσαρμοσμένες μοτοσικλέτες στο γκαράζ.

Να είσαι έξυπνος

Χρειάζεται πολλή σκληρή δουλειά και αφοσίωση από την πλευρά σας για να διατηρήσετε μια σχέση sugar dating. Να είστε έξυπνοι και να έχετε υπέροχο χιούμορ. Ένα sugar baby που είναι έξυπνο, συναισθηματικά ώριμο, λογικά καλοδιατηρημένο και με αυτοπεποίθηση θα είναι ευχάριστη παρέα.

Η εκπαίδευση είναι πολύ σημαντική, εάν ανησυχείτε για το ότι δεν είστε στο ίδιο επίπεδο, μπορείτε να ακολουθήσετε ένα μάθημα πρωτοκόλλου για να βελτιώσετε τη στάση σας. Learningσως να σας ενδιαφέρει να μάθετε κάποια μυστικά για τον τρόπο ζωής ενός sugar babys .

Η νοημοσύνη περνάει από τη μνήμη, μην ξεχνάτε τα γούστα τους, τα ραντεβού, τα γενέθλια κλπ … Εάν δεν έχετε καλή μνήμη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τεχνικές μνήμης για να θυμάστε σημαντικά πράγματα ή ημερομηνίες ή να χρησιμοποιήσετε ένα ημερολόγιο όπου μπορείτε να γράφετε για τα ραντεβού είχες. Θα είναι ένας καλός τρόπος για να μάθετε και να βελτιωθείτε και επίσης ένας τρόπος για να εξαεριστείτε όταν το χρειάζεστε.

Ιδιωτικότητα στη σχέση

Είναι σημαντικό να σέβεστε την ιδιωτική σας ζωή. Μην κάνετε πολλές ερωτήσεις που μπορεί να είναι δυσάρεστες. Όταν ρωτήθηκαν για το παρελθόν του σχετικά με τις πρώην γυναίκες, τις δουλειές. Θα είναι σοφό να ανοίξετε ένα νέο θέμα, αν και θα υποθέσει ότι αποφεύγετε την ερώτηση που θα σέβεστε.

Αθωότητα

Μην χάσετε την αθωότητά σας, οι μεγαλύτεροι άντρες αθώα sugar babys , το να είστε ένα γλυκό και αθώο κορίτσι θα σας ανοίξει πολλές πόρτες, αυτό τους κάνει να χαμογελούν και επίσης να αφήσουν την φρουρά τους.

Πρέπει να είσαι διαθέσιμος

Περιορίστε τη δικαιολογία για να μην είστε κοντά ή απασχολημένοι . Λάβετε υπόψη ότι πέρα ​​από μια δουλειά με πρόγραμμα, το να είσαι sugar baby είναι ένας τρόπος ζωής. Προσπαθήστε να έχετε ένα ευέλικτο πρόγραμμα και να είστε σαφείς σχετικά με τις προτεραιότητές σας.

Μην ζητάς πολλά

Είναι φυσιολογικό όταν είμαστε με κάποιον ώριμο και ενδιαφέρον να έχουμε πολλές ερωτήσεις . Αλλά το να βάζεις κάποιον τρίτο βαθμό είναι άβολο. Περιορίστε τις ερωτήσεις που θέλετε να του κάνετε, μπορεί να είναι μέντορας, αλλά όχι η Wikipedia.

Συναισθηματικά ερεθίσματα

Εντοπίστε τα συναισθηματικά κίνητρα του sugar daddy σας. Όταν κάτι τον ενοχλεί ή του αρέσει, πρέπει να το γνωρίζεις και να το ξέρεις για να τον κάνεις να νιώσει καλά γύρω σου. Αποφύγετε συζητήσεις όπου τον βλέπετε να σοβαρεύει και προσπαθήστε να μιλήσετε για πράγματα που του αρέσουν. Εάν συνδέεστε με τα γούστα τους, μάθετε για θέματα που αρέσει και στους δύο να έχουν πάντα θέμα συζήτησης.


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up